Předprodej byl ukončen

Degustační večer s Romanem Paulusem - Zimní menu
FESTIVAL / Gastro

Degustační večer s Romanem Paulusem - Zimní menu

čtvrtek 20.1.2022 od 18:30
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

První degustační večer michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse se v jeho novém působišti ponese v tónech a chutích zimy. Nebude chybět zvěřina, kaštany, lanýže, dýně a vytříbené vinné párování.

 

6 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU

 

Amuse bouche

Lobster Prosecco DOC Treviso, Itálie

---

Losos v rumu, quinoa, chilli

Soave Classico DOC, Monte del Frá, Veneto, Itálie

---

Kaštanový krém, uzené kachní prso

Riesling Vierpass, Schlossgut Liebieg, Mosel, Německo

---

Lanýžové vejce, s bramborem a slaninou

Bourgogne Pinot Noir AOC, Vignerons des Terres Secretes, Bourgogne, Francie

---

Dančí hřbet, pohanka a červená řepa

Zweiglt Ried Sand, Kurt Angerer, Kamptal, Rakousko

---

Dýňový cheesecake 

Moscato d’Asti DOCG, Bel Colle, Piemonte, Itálie

 

Těšíme se na vás!

 

---

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel