Předprodej byl ukončen

ONLINE: Bali a Kostarika očima dobrovolníka
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

ONLINE: Bali a Kostarika očima dobrovolníka

neděle 12.12.2021 od 20:00
Kolem Světa, Online

Koná se v rámci

O akci

Jako malá jsem měla sen. Vyrazit na druhý konec světa a zažít skutečné dobrodružství. Jenže jsem byla plná strachu, obav a myslela si, že tajemství exotických zemích je zde ukryto pouze pro "milionáře" a že holka "z neziskovky" něco takového nikdy nemůže prožít. A pak mi do života přišla nemoc, která navždy změnila můj osud. Říká se, že to nejhorší v našem životě nás často posune k tomu nejkrásnějšímu, co se nám kdy přihodilo. A ne jinak to bylo i u mě. Svůj boj jsem nakonec vyhrála, zanechalo mi to jizvy na duši i na těle, ale stala jsem se díky tomu silnější než kdy dřív.

Sbalila jsem svůj život do krabic, dala do garáže a vyrazila na druhý konec světa, do země, kterou jsem si vysnila, na Bali. Navzdory tomu, že jsem v kapse měla jen "pár korun" se mi to opravdu podařilo. Jak? Stala jsem se DOBROvolníkem a měla tak možnost zažít přívětivost místních a prožít nejprve Bali, ale pak i další země (Kostarika, Španělsko...) z úplně jiného pohledu než jsou běžně prezentovány turistům.

Společně se mnou se podíváte do zákoutí života na ostrově, který je právem přezdíván jako "perla Indonésie", společně se mnou se budete prohánět  na skútru v divoké džungli, ochutnáte tajemství indonéské i kostarické kuchyně, mrkneme na pár vulkánů i na tradiční balijskou svatbu.

Dozvíte se, která místa na Bali i Kostarice jsou skutečně ta TOP a dost často to nejsou ta, která se běžně prezentují. Navštívíte se mnou často opomíjený ostrov s těmi nejkrásnějšími plážemi světa, které jsem kdy spatřila. Dozvíte se, proč je tak úžasné stát se dobrovolníkem, co vám to může přinést do života a co vše můžete díky dobrovolnictví zažít. 

O mně:
Jmenuji se Martina Kužmiaková, jsem autorka projektu Cestuj a pomáhej, kde se snažím lidem ukázat, že cestování není jen "pro bohaté", ale pro všechny, kdo mají odvahu jít za svými sny. Ukazuji lidem, jak cestovat téměř zdarma po světě a navíc tím dělat správnou věc. :) 

 

===
KOLEM SVĚTA ONLINE - cyklus cestovatelských přednášek
Pořádá a uvádí Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
Promítá a vypráví Martina Kužmiaková

===
Pokud vás online přednášky těší, zde je permanentka na celý měsíc: 
https://www.smsticket.cz/vstupenky/26591-kolem-sveta-online-listopad

Živý festival KOLEM SVĚTA proběhne 27.-28.11.2021 v Praze, vstupenky zde:
https://www.smsticket.cz/vstupenky/26678-festival

===

MÍSTO KONÁNÍ:
> odkaz na živé vysílání dostanete emailem 15 minut před projekcí
> pokud nestihnete živé vysílání, zašleme vám odkaz na záznam přednášky
> promítáme prostřednictvím Zoomu (www.zoom.us)
> připojte se raději dříve, ponechte vypnutý mikrofon a kameru, aby nebyla rušena přednáška. Dotazy je možné klást online prostřednictvím „chatu“ 

Pořadatel

KOLEM SVĚTA production, s.r.o.