Akce byla zrušena

Tornádofest Morava 2022
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Tornádofest Morava 2022

24. – 25. června 2022 od 16:00
Camp Josef Agency, Dubňany

O akci

Zveme Vás na Tornádofest Morava 2022!

Akce, která udělá jednou pro vždy silnou čáru za tím, co se odehrálo v červnu 2021 na Moravě. Festivalem chceme poděkovat, za celou Moravu, za všechny obce a lidi. Pojďme se sejít a zavzpomínat. Pojďme poděkovat všem, kteří pomáhali.

 

  • Kapacita areálu a stanového městečka je limitovaná. Neváhejte tak zakoupit vstupenky co nejdříve.
  • Festival je benefiční a získané peníze chceme věnovat vybraným subjektům
  • Pro kontrolu počtu lidí – nemůžeme si dovolit, aby přišlo nekontrolované množství lidí. Už jen z důvodu bezpečnosti
  • Děti do 150 cm budou mít vstup zdarma
  • Počet lístků bude omezen (bezpečnost, přehled, koordinace)

 

Více informací najdeta na našem webu

 

Proč koupit lístek?

  • Přispějete na dobrou věc
  • Bude bohatý program
  • Bude dětská a dospělá tombola
  • Dětské dopoledne bude plné atrakcí
  • Možnost se setkat s mnoha lidmi, které už třeba nebudete moci potkat.

 

Hlavní účel festivalu:

  • poděkování a spojení lidí, kteří zde pomáhali s obnovou po ničivém tornádu
  • pozvání lidí postižených tornádem
  • poděkování firmám, které pomohly s podporu na obnovu
  • poděkování všem složkám, které zde zasahovaly
  • poděkování různým nadacím, neziskovkám a spolkům, které pomohly

A hlavně zisk z této akce bude rozdělen mezi vybrané subjekty. Mezi vybranými jsou tři organizace Dočasky.cz, Rescue SAR Morava , Lesní klubík Liščátka Hodonín , které na místě pomáhaly a které jsou financovány skrze dobrovolníky, sponzory, příspěvky, aj.

 

Vystupující

Fleret (CZ) – web Šroti (CZ) – web Morčata na útěku (CZ) – web / web Tempus (CZ) – web Franta Uher (CZ) – web Likefool (CZ) – bandzone Fénix (CZ) – fb Skupina Maxíci (CZ) – web I.V.M. (CZ) – web Emily&Justice (SK) – fb

Důležité informace:

Rádi bychom Vás pozvali na tuto jedinečnou akci, která se již nikdy nebude opakovat a budeme velice potěšeni, pokud se sejdeme v hojném počtu. Festival bude benefiční a peníze ze vstupenek poputují na dobrou věc. O tom, kam přesně se dočtete fb: https://www.facebook.com/tornadofestmorava

web: https://tornadofestmorava.cz/

Zapište si datum a místo do kalendáře

Kdy?

24.6.-25.6.2022

Kde?

Camp Josef Agency

Dubňany, 696 03

Důl Josef 829

Už teď se na Vás těšíme!

Váš Tornádofest Morava tým
info@tornadofestmorava.cz

 

Vystupující 

Fleret (folkrocková legenda)

Hudební skupina, která vznikla v roce 1983 ve Vizovicích, a která letos vystupuje již 38. rokem po celé České republice. Vyznačuje se nespoutanou energií, která je všudy přítomna na koncertech a díky níž si získává velkou fanouškovskou základnu. Její věkové spektrum čítá neuvěřitelné rozpětí, a to od 1 - 90 let. Svým valašským repertoárem a vlastní tvorbou, která již zlidověla, je často označována jako dvorní kapela Valašského království. Vlastní tvorbou písní vzdává hold běžnému životu.  Kapela si ráda zahraje na všech možných akcích. Můžeme ji proto vídat jak v malých sálech v akustické sestavě, tak na největších pódiích velkých festivalů.

https://www.fleretmusic.cz/

Fénix (metal, punk)

Kapela Fénix pochází z východočeského Jičína. Milovníci heavy metalu a punku si určitě přijdou na své. Pětičlenná parta je na hudební scéně již dlouhou dobu. Kapela byla založena v roce 1999. V podobě, jakou známe dnes, hraje již od roku 2010. Za tu dobu si našla řadu svých příznivců.

https://www.facebook.com/Vagenknecht

Tempus

Středověký rock s neotřelou hudební kombinací.

Tempus je hudební skupina pocházející z Jižní Moravy, jejíž počátky sahají do roku 2007. Zabývá se hraním rocku inspirovaného dobou Středověku.

Kombinací moderních hudebních nástrojů a replik středověkých hudebních nástrojů vdechuje Tempus nový život starým tradicionálům a středověkým melodiím.

https://www.tempus.cz/

Skupina Maxíci (pop)

Skupina Maxíci vznikla na podzim v roce 2015. V novém uskupení hrají na koncertech známé písničky, které Pavel Vohnout a Petr Panocha natočili v Maxim Turbulenc, ale také nahrávají a vydávají písničky zcela nové. Jejich energie je neskutečná a jejich ochota o to větší. Maxíci hrají a zpívají na koncertech živě, což je rozdíl oproti Maxim Turbulenc. Děti se rozhodně mají na co těšit.

http://www.skupinamaxici.cz/

Emily & Justice (pop)

Hudební duo tvoří Emily, vlastním jménem Denisa Jech, slovenská zpěvačka žijící v Popradu a americký raper Justice, který aktuálně působí v Praze. Emily mohou fanoušci znát i jako sólovou zpěvačku, které vyšlo zatím první a jediné album v roce 2004. V roce 2005 Emily ocenili jako Objev roku 2004. V roce 2016 vydali Emily & Justice své první společné album, na kterém najdete velmi známou skladbu „Borovička“, která už má přes 23 mil. shlédnutí.

https://www.facebook.com/EmilyAndJustice/

Franta Uher (Hudebník, lidový vypravěč)

Franta Uher není typickým představitelem lidového vypravěče v pravém slova smyslu, ale je to především živelný člověk, multiinstrumentalista (housle, kytara, baskytara, bicí,…), moderátor, imitátor, ale také zpěvák, který vás na první pohled zaujme svým opravdu přesvědčivým projevem.

https://www.facebook.com/frantauher/

http://www.frantauher.cz

Šroti

Rocková skupina Šroti z Dolních Bojanovic vznikla v roce 2006 (to bylo chlapcům 10 let) a působí již sedmým rokem. Věkový průměr skupiny je aktuálně 18 let. Od počátku hraje skupina výhradně vlastní tvorbu včetně českých textů. Na svém kontě má přes 90 vystoupení u nás i v zahraničí (Slovensko, Rakousko).

https://www.facebook.com/srotiband/

Likefool

Metalová skupina z Hodonína je již dlouho na scéně a mezi vyznavači tvrdého metalu je velmi známá. Nejenom, že hrají u nás na festivalu, ale již dříve připravovali festival ve své režii a výdělek věnovali potřebným. Všichni fanoušci metalu se mají rozhodně na co těšit.

https://www.youtube.com/watch?v=p8CnFI3NY94

Morčata na útěku

Brněnská hudební skupina, který působí na hudební scéně již 17 let. Kapelu bychom mohli přiřadit mezi rock-metalové hudební skupiny. Nicméně kapela často sebe sama označuje za Agro-jazz skupinu. Kapela je známá v parodování známých českých i zahraničních populárních písniček, které vtipně obohacuje vlastními texty. Připravte se na pořádný rachot. Kapela často při svém vystoupení používá hrubý jazyk, včetně vulgárních výrazů.

https://www.facebook.com/morcatanauteku/

 

I.V.M.
Hudební skupina z Podivína. Jejich první album „TICHÝ PROUD“ vyšlo v roce 2015. V roce 2017 roztočili ruletu singlů a vše začalo písní „ŽIJEME JEN JEDNOU“, která hned po vydání začala okupovat rádia. Následoval hitparádovým song „ČIVAVA“ a v roce 2018 přibyl letní hit s názvem „POJĎ NIC NEDĚLAT“. V 2019 přispěli se singlem „JÁ TĚ ZNÁM“ a takhle bychom mohli pokračovat dál.

ivmkapela.cz/

Další akce s vystupujícími

Morčata na útěku a Terrapie - 16. května od 18:00, Gauč na Výstavišti, Praha

Viktorčin splávek - druhý ročník - 18. května od 11:00, Penzion Viktorka, Česká Skalice

Slavnosti piva pod komínem 2024 - 23. května od 12:00 – 25.5., Pivovar Záhlinice, Hulín

Fleret j.h. Zuzana Šuláková - 1. června od 19:30, Letní areál U Letců, Hradec Králové

XII. Holešovská Regata - 21. června od 16:00 – 22.6., Zahrady Zámku, Holešov

Morčata na útěku - 20. července od 19:00, Přírodní areál na Rychtě, Rtyně v Podkrkonoší

Fleret - letní koncert - 30. srpna od 19:00, Děhylov - areál Loděnice, Děhylov

Fleret - 2. října od 19:00, Dělnický dům, Blansko

Fleret Zafúkané 30 let - 22.3.2025 od 18:00, Lucerna Music Bar, Praha