Předprodej byl ukončen

Vánoce s Kabaretem Punklesque
PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Tanec

Vánoce s Kabaretem Punklesque

sobota 11.12.2021 od 19:00
Divadlo Troníček, Praha

O akci

Vánoční show Kabaretu Punklesque Vás přenese do Štědrého dne o pár dní dříve. Nebude chybět bramborový salát, rozbalování dárků a poučení, že pohádky už nejsou, co bývaly. Pro letošní rok jsme se rozhodli uspořádat Vánoční dražbu ve prospěch neziskové organizace Ciocia Czesia, která pomáhá lidem z Polska získat spolehlivé informace ohledně možnosti podstoupit bezpečnou a legální interrupci na českém území. Přijměte naše pozvání ke štědrovečernímu stolu Kabaretu Punklesque. Dveře se otevřou v 19:00, dárky se začnou rozdávat ve 20:00. Těšíme se na Vás Vy Svině!

 

UPOZORNĚNÍ
Na základě mimořádného opatření vydaného Ministerstvem zdravotnictví ČR, které je platné od 22. 11. 2021, je vstup do prostor divadla možný pouze po splnění jedné z následujících podmínek:
1. Očkování proti onemocnění covid-19
– 14 dní po aplikaci druhé dávky
– 14 dní po aplikaci jednodávkového schématu
2. Prodělání nemoci covid-19, laboratorní potvrzení ne starší než 180 dní.
3. RT-PCR test s negativním výsledkem ne starší než 72 hodin, pokud se jedná:
a) o osobu mladší 18 let
b) o osobu, která se nemůže podrobit očkování proti covid-19. Tuto skutečnost je zapotřebí doložit záznamem z Informačního systému infekčních nemocí (ISIN) obsahujícím informace, že se daná osoba nemůže ze zdravotních důvodů očkování podrobit, nebo lékařským potvrzením obsahujícím informace, že se osoba nemůže ze zdravotních důvodů očkování podrobit.
c) o osobu, která byla očkována proti onemocnění covid-19, ale nemá ještě ukončené očkování a nesplňuje tak podmínky bodu 1. Tuto skutečnost je zapotřebí prokázat platným potvrzením.
Tyto pravidla se netýkají dětí mladších 12 let.
Děkujeme, že budete tato opatření respektovat.

Další akce pořadatele

Pohádkový les Kabaretu Punklesque - 18. května od 18:30, Klub 007, Praha