Předprodej byl ukončen

Webinář: Psychologie výslechu - Současné vyslýchací techniky
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Psychologie výslechu - Současné vyslýchací techniky

středa 26.1.2022 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Co jste dělali předminulé úterý o půl šesté večer? Nevzpomínáte si? To bude případ pro kriminálního psychologa! Jak však tento odborník pracuje a jaké techniky využívá, aby se podezřelému dostal pod kůži, ovlivnil jeho mysl a vymámil z něj informace? Na základě čeho rozlišuje náhodné svědky od kalkulujících kriminálníků, zločinecká esa od obětních beránků a lež od pravdy? Nazřete s námi pod masku zločinu v online přednášce, která zaujme každého fanouška krimi! Do své vyšetřovací místnosti nás pozve lektor a kriminální psycholog Ondrej Kubík, který nám přiblíží u nás používané metody vyslýchání a získávání informací a prozradí, jak se dají poznatky psychologie využít v trestně-právních situacích.

 

Náš lektor Ondrej Kubík bude poutavě vyprávět o:

— tom, kdo je kriminální psycholog a co řeší

— tom, co spadá pod pojem forenzní psychologie

— tom, jak rozpoznat lež

—  tom, jak probíhají výslechy podezřelých v reálném světě

—  tom, jak se liší výslech mladistvých, dospělých či osob s nižším                                     intelektem

— konkrétních případech

 

Mgr. et Mgr. Ondrej Kubík, PhD

je slovenský kriminální psycholog, právník a bezpečnostní analytik. Kubík je uznávaný expert na psychologické posuzování věrohodnosti, vyšetřovací a kriminální psychologii, psychologii práva, psychologii propagandy, psychologii extremismu, technologii propagandy a psychologii informační bezpečnosti. Víc jak deset let působil jako odborný konzultant Policejního sboru – kriminální psycholog na účely psychologického posuzování věrohodnosti výpovědí svědků, podezřelých a obviněných. V současnosti se zabývá problematikou psychologie manipulace lidského chování, psychologií propagandy a extrémismu, experimentální a provokační propagandou a technologií informační války v kontextu mezinárodního práva ozbrojených konfliktů a mezinárodního práva informační bezpečnosti.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. 
  • Do webináře se lehce připojíte prostřednictvím kódu z vaší zakoupené vstupenky.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.
  • Live stream webináře se vysílá přímo ve vašem internetovém prohlížeči na platforme Tootoot. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • Po odvysílání webináře vám bude po dobu 7 dní okamžitě k dispozici jeho záznam na stejné webové adrese s totožným přístupovým kódem.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.