Předprodej byl ukončen

Cestovatelský festival Caminos
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor

Cestovatelský festival Caminos

3. – 5. června 2022 od 16:00
Bečovská botanická zahrada, Bečov nad Teplou

O akci

15. ročník cestovatelského festivalu Caminos se poprvé uskuteční v letním termínu. Botanická zahrada Bečov se 3. - 5. 6. 2022 stane dějištěm největšího cestovatelského setkání v Karlovarském kraji. Návštěvníci na 3 podiích shlédnou nejen festivalové přednášky, ale mohou se zúčastnit workshopů, stand up show, bubenických vystoupení, cestovatelského vaření, pečení novozélandského hangi, projít si botanickou zahradu bosou nohou, posnídat na molu, zúčastnit  se soutěží, vylézt bio feratu s instruktorem, zatančit si sambu nebo zajít do ČaJjovny. Pro děti jsou připraveny dětské workshopy. 

Návštěvníci festivalu a cestovatelé si mohou dojít pro inspiraci na cesty nebo se jen tak pobavit. Povídat o svých cestách budou Mnislav Zelelný Atapana, Pavel Svoboda, David Vencl Freediver, Martin Mykiska, Slávek Král, Jiří Kalát, Stardance Veronika Lálová, Jirka George Karbus, Viktorka Hlaváčková a další. Na festivalu Caminos se letos odprezentuje povídáním a hudebním vystoupením Brazil Fest Brno.

DĚTI DO 12 LET V DOPROVODU RODIČŮ VSTUP ZDARMA

V botanické zahradě je zajištěno občerstvení, beach bar, Bohoušovi bramboráky, Mexické tortily, stánek s francouzskými lahůdkami a další. Stanové městečko botanické zahrady nabízí navštěvníkům přenocování ve vlastních stanech nebo ve stanech s podsadou a postelemi.

PARKOVÁNÍ

Ve spolupráci s Lesní společností Bečov parkování pro návštěvníky festivalu zajištěno ZDARMA na parkovišti ze strany sádek pro 80 - 100 aut, směr Mariánské Lázně. Projedete závory a po 400 m odbočíte vlevo přes koleje. 

 

Více informací

Program festivalu naleznete na stránkách

http://caminosfestival.cz

DĚTI DO 12 LET VSTUP ZDARMA

zvýhodněné vstupenky do 2. 6. 2022

celo festivalová vstupenka - 950 Kč 

páteční vstupenka - 330 Kč

sobotní vstupenka - 490 Kč

nedělní vstupenka - 350 Kč

PARKOVÁNÍ PRO ÚČASTNÍKY FESTIVALU ZDARMA

ROZPIS VLAKOVÉHO SPOJENÍ K. VAR - BEČOV - K. VARY NA WWW.CAMINOSFESTIVAL.CZ

 

Pořadatel