Předprodej byl ukončen

Filipíny - tropický ráj (setkání v restauraci Pinoy Club)
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Gastro

Filipíny - tropický ráj (setkání v restauraci Pinoy Club)

úterý 17.5.2022 od 19:00
Pinoy Club, Praha

O akci

Specialistka na Filipíny a autorka večerního programu Milada Řeháková společně s šéfkuchařem Rommelem Tabuzem zve na společné setkání:

"Filipíny jsou druhým největším souostrovím světa, které se stalo na mnoho let mým druhým domovem. Toto souostroví čítá 7107 ostrovů. Všechny je určitě neobjedeme, ale podíváme se na ty nejzajímavější. Začneme na největším ostrově Luzon a vydáme se do pralesa i k moři za šnorchlováním s největšími parybami světa – žraloky obrovskými. Nebude chybět ostrov Palawan se svojí podzemní řekou a nádherným šnorchlováním v oblasti El Nido. Ostrov Siquijor je proslulý svými šamany, kteří dovedou nejen léčit, ale ovládají i černou magii. Navštívíme i ostrov Negros s národním parkem Twin Lakes. Nakonec představím mé nejoblíbenější ostrovy Bohol a Dinagat, kde působím v rámci ochranářského Projektu Tarsius. Ukážeme si okatou poloopičku nártouna filipínského i tajemnou velemyš dinagatskou. Filipíny mají co nabídnout a já se vám pokusím během přednášky přiblížit alespoň malou ochutnávku."

===
KOLEM SVĚTA - cyklus cestovatelských přednášek
Pořádá a uvádí Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
Promítá Milada Řeháková
Vaří šéfkuchař Rommel Tabuzo ze souostroví oblasti Bicol

===
MÍSTO KONÁNÍ:
> Pinoy Club - autentická filipínská restaurace, Budějovická 1123/13, Praha 4 - Michle - www.pinoyclub.cz
> K živé přednášce si můžete objednat speciality filipínské kuchyně (např. Sinigang, Pares na baka nebo Ginataang kalabasa) a vše zapíjet džusem z liči.