Předprodej byl ukončen

Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody
FESTIVAL / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj

Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody

pátek 21.10.2022 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

 

ZVĚŘINOVÉ HODY 21. 10. 2022

Na kurzu vaření se zvěřinou si připravíme kančí na švestkách, dýňovou polévku nebo také plněnou vykoštěnou křepelku. Na konci kurz se můžete těšit na sladkou tečku.

 

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4 chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel