Předprodej byl ukončen

Prago Union a PSH
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Prago Union a PSH

pátek 10.6.2022 od 19:30
Bojiště Trutnov, Trutnov

O akci

𝗣𝗿𝗮𝗴𝗼 𝗨𝗻𝗶𝗼𝗻
Napříč hudebními žánry mimořádně respektovaný projekt v čele s kousajícím bezzubým básníkem Katem. Ten působí na hudební scéně již od druhé půlky devadesátých let, kdy šéfoval skupině Chaozz – dodnes nejprodávanější a nejpopulárnější hiphopové kapele v tuzemské historii. Katovy texty v Prago Union jsou tak do morku prožité, že by nestrhly snad jen horu z betonu, a tak civilní, že se v nich na rozdíl od obvyklých hiphopových sci-fi klišé dokáže najít skoro každý. Zatím poslední desku Made in Strašnice vydali Prago Union letos v červnu.

𝗣𝗦𝗛
PSH alias Peneři strýčka Homeboye jsou na české rapové scéně průkopníky, živoucími legendami a zároveň tak trochu raritou. Všem z nich je už dnes kolem čtyřicítky, zvládají ale i 150 koncertů ročně. Přesto sami sebe stále považují za celebrity druhé kategorie a snaží se důsledně držet za hranicí mainstreamu.
Známá trojice ze stáje Bigg Boss – Vladimir 518, Orion a DJ Mike T. vydala předloni v září svou čtvrtou studiovou a tak trochu mystifikační desku pojmenovanou Debut, plnou překvapivých hudebních i filmových odkazů, nadsázek i tíživých životních postřehů. Na desce se vedle PSH podílela řada vzácných hostů: jmenovitě třeba Maniak, DJ Wich, Adam Krofian z kapely The Atavists nebo velký objev posledního roku Bert & Friends.

Vstupné (v předprodeji / na místě / vč. top snídaně):
399,- / 450,- / 580,- Kč

Vystupující

Prago Union (CZ) – web PSH (CZ) – fb

Více informací

Po skončení koncertu je v areálu možnost přespání zdarma v teepee nebo vlastních vozech.

Na druhý den top snídaně v nádherném prostředí Bojiště.