Předprodej byl ukončen

Nachmelenej pochoďák 2022
FESTIVAL / KONCERT / Gastro / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Klasika, Rock

Nachmelenej pochoďák 2022

sobota 23.7.2022 od 10:00
Obecní park, Bílá Třemešná

O akci

POUZE PŘEDPRODEJ 

6. ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 23. 7. 2022


10 kilometrů
Čeká tě desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Při výstupu na horu Zvičinu ochutnáš 8 piv z různých minipivovarů po celé republice i zahraničí. Na celé trase tě budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžeš navštívit i rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáš, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném minipivovaru. Vedle klasických českých ležáků tak budeš moct ochutnat i piva svrchně kvašená všemožného druhu (IPA, APA, Berliner Weisse, Gosé atd.). Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zahraničí.

vstupné
Cena vstupenky zahrnuje celodenní program pochoďáku, kapely, kvízy, soutěže, pivo na trase a dekorované pivní sklo s logem akce.

Máš na výběr ze čtyř variant - třetinka, půllitr, tuplák a nově i nealko varianta!

 

kapely a kvíz
Na pochoďáku vystoupí několik hudebních seskupení různých žánrů, které tě jistě pobaví. Kapely odhalíme už brzy! Trasou tě bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech.

 

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžeš těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, vegetariánské pochoutky a mnoho dalšího. Občerstvení bude čekat taky na trase v místních restauracích - Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině.

 

Na akci budeš moct stanovat. Prostor pro stany bude vyznačený. Trasu lze absolvovat třeba i s kočárkem, bude vyznačena trasa s lehčím terénem. Na akci můžeš vzít svého čtyřnohého mazlíka, ale nezapomeň si ho zajistit (vodítko, košík). Za jakýkoliv problém festival neručí, díky za pochopení.

 

Víc info, fotogalerii atd. najdeš na https://www.nachmelenejpochodak.com