Předprodej byl ukončen

Festival Kouzlo nošení - kontaktní rodičovství a nošení dětí
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Děti

Festival Kouzlo nošení - kontaktní rodičovství a nošení dětí

sobota 17.9.2022 od 10:00
Konferenční centrum City, Praha

O akci

Kouzlo nošení - festival o kontaktním rodičovstí a nošení dětí je největší akcí svého druhu v ČR. Letos se koná 4. ročník. Opět se sejdeme v Konferenčním centru City v Praze 4, které je doslova pár kroku od zastávky metra C Pankrác. 

Festival návštěvníkům nabízí EDUKAČNÍ PROGRAM plný zajímavých přednášek a praktických workshopů, kde se rodiče mohou naučit vázat své miminko do šátku nebo vylepšit svůj postoj při nošení, aby je nebolela záda. Během přednášek se letos dozvíte, co vše potřebujete vědět, než začnete nosit, jak na nošení vyzrát v praktickém životě (když se miminku v šátku/nosítku nelíbí, jak se oblékat atd.), podíváme se na zoubek partnerské komunikaci s dětmi, jak jim skutečně naslouchat, co je to domácí a sebeřízené vzdělávání a v neposlední řadě na tématiku Montessori pro nejmenší. 

Ve veletržní části 30+ VYSTAVOVATELŮ představí své nejlepší šátky, nosítka, nosicí, těhotenské a kojicí oblečení a doplňky, funkční oblečení, jantarové korálky, spodní prádlo, látkové plenky a mnoho dalšího. Vše si můžete pečlivě prohlédnout, vyzkoušet a v případě zájmu nakoupit nebo zapsat na seznám přání (k narozeninám, porodu, Vánocům,...). 

Těšit se můžete opět na tombolu plnou nádherných cen, jejiž výtěžek poputuje jako každý rok na konto neziskové organizace Nedoklubko. 

Pro návštěvníky bude samozřejmě k dispozici hrací, přebalovací a kojicí koutek a také zázemí restaurace Empiria, která bude otevřena pouze pro nás. Sousední OC Arkády též nabízí další možnosti občerstvení a zábavy pro hlídající doprovod (Svět medůz, hřiště atd.). 

Připojte se 17. září k nám a užijte si jedinečnou nosicí atmosféru

 

Misha Nováková

Certifikovaná lektorka nošení

Zakladatelska festivalu Kouzlo nošení