Předprodej byl ukončen

Gruzie v Koroně: Brno
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Gruzie v Koroně: Brno

středa 23.11.2022 od 19:00
Café Práh, Brno

O akci

Z měsíce v Gruzii jsem většinu strávila v horách a obvykle jsem spala jenom pod plachtou. Samotná holka to v týhle zemi nemá úplně jednoduchý.

Jak jsem se vypořádala s opilými Gruzínci a jejich psy, kteří dokážou být stejně neodbytní jako ti chlapi? Líbilo se mi v přímořském, hlavním nebo skalním městě? Jak jsem zvládla přes 100km trek po Svanetii? Dokázala jsem vylézt na Kazbek (5054 m.n.m.)? Kudy jsem šla jinak profláknutý, 120 km trek z Kazbegi do Tušetie, že jsem několik dní nepotkala jedinýho turistu? Kolik mě to stálo a na co jsem si přišla? To vše se dozvíte na nové přednášce.

Budeme moc rádi, pokud událost nasdílíte a přizvete přátele. Dnešní doba ani FCB moc kulturním akcím nepřeje, potřebujeme tak vaší pomoc, za kterou předem moc děkujeme.

Ke vstupence si můžete zakoupit strom. Ten za vás společně s dobrovolníky zasadíme na Pardubicku a změníme tak ráz krajiny a udržení vody v ní. I vy se k sázení můžete přidat - sledujte @miskephotos, událost se objeví tam. Díky, že na stromech nešetříte.