Předprodej byl ukončen

Zrní na Červeňáku 2022
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Worldmusic

Zrní na Červeňáku 2022

pátek 16.9.2022 od 20:00
Rozhledna na Červeňáku, Louny

O akci

Chcete je zas a znovu, abyste na jejich hudbě posílali vzkazy sympatické vlnové délky do čarovné krajiny Českého středohoří. Magické Zrní na rozhledně. Potřetí.

Vstupné na místě 320 Kč. Předprodej od 220 Kč. Omezená kapacita!

Koncert je součástí cyklu Kultura z vrchu II, podpořeného městem Louny.

Vystupující

Zrní (CZ) – web / web / fb / insta

Více informací

Zrní je pětičlenná kapela z Kladna. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Kapela Zrní se nechává inspirovat přírodou a jejími principy, krajinou, lidovou hudbou, a zároveň elektronickou dobou, je alternativní špičkou na české scéně.

První album Voní vydala skupina po osmi letech existence, v roce 2009. za své třetí album Soundtrack ke konci světa získala nominaci na na cenu Vinyla i Apollo za nejlepší desku roku a ve čtyřech kategoriích na cenu Anděl 2012. Nakonec si odnesla tu za Objev roku. V září 2014 vydala skupina album Následuj kojota, za které získalo nominaci na album roku v cenách Apollo a tři nominace na ceny Anděl 2014. Zatím poslední deska z roku 2017 s názvem Jiskřící překvapila elektronickými experimenty. V roce 2018 na ni pak volně navázalo EP Spící. V roce 2019 vydalo Zrní oficiální hudební nosič Zrní a Filharmonie HK živě ve Foru Karlín, kde je zachyceno všech devět s filharmoniky prezentovaných skladeb z velkého koncertu ve Foru Karlín. V roce 2020 vyšla zrní zatím nejnovější deska Nebeský klid.

http://zrni.cz/

https://www.facebook.com/kapelazrni

https://www.instagram.com/zrni_official