Předprodej byl ukončen

Třebovický koláč
FESTIVAL / KONCERT / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / Hudba – Blues, Jazz, Klasika / Děti / Tanec / Umění

Třebovický koláč

16. – 18. září 2022 od 16:00
Třebovický park, Ostrava

O akci

Podzimní slavnost Třebovický koláč je kulturní festival, který se koná již 18. rokem v areálu Třebovického parku v městském obvodě Ostrava - Třebovice. 

Festival je multižánrový a nabízí divákům širokou paletu účinkujících. Celá akce se nese v duchu tradičního, historického a folklorního rázu a nabízí, krom čistě hudebních a tanečních složek, také dramatická, akční a jiná vystoupení.

Své si tady najde jistě každý z vás.

 

V pátečním programu vystoupí kapela HOP TROP, BG Styl, Cimbal Classic, závěr bude patřit kapele ČECHOMOR. V parku zahraje Divadélko Smíšek pohádku pro nejmenší a kapela Tygrasz.

V sobotu se mohou diváci těšit na folklorní pořady, ve kterých se představí Slezský soubor Heleny Salichové, Valašský soubor písní a tanců Radhošť z Rožnova p. Radhoštěm, Národopisný soubor Kohoutek z Chrudimi, dívčí sbor „Krůžek štyr tet“ ze souboru Soláň z Rožnova p. Radhoštěm. Dále se mohou diváci těšit na vystoupení kapely Tygrasz a POUTNÍCI. Večer se představí v pořadu „Na půl skoku na Chrudimsko“ Národopisný soubor KOHOUTEK.

V neděli začneme mší svatou, doprovodí ji kapela GOOD WORK, která bude mít také samostatný koncert. Zahraje Petr BENDE s Triem a slavnost ukončí svým vystoupením Ondřej HAVELKA a jeho Melody Makers.

V areálu parku budou po celou dobu slavnosti prodejní stánky, atrakce, historický šerm, zvířecí farma, divadla pro děti, dětské koutky a nebude chybět ani prodej koláčů. 

Účinkující

HOP TROP, ČECHOMOR, Ondřej HAVELKA a jeho Melody Makers, POUTNÍCI

Petr BENDE a Trio, Cimbal Classic, BG Styl, Tygrasz, GOOD WORK

folklorní soubory – Radhošť, Kohoutek, Soláň, Slezský soubor Heleny Salichové

Vystupující

Hop Trop (CZ) – web Čechomor (CZ) – web Poutníci (CZ) – web Petr Bende (CZ) – web / web Ondřej Havelka a jeho Melody Makers (CZ) – web Slezský soubor Heleny Salichové (CZ) – web

Vstupné předprodej

permanentka do 11. 9.       450 Kč

permanentka od 12. 9.       550 Kč

 

Vstupné

pátek                          350 Kč

sobota                       200 Kč

neděle                       200 Kč

 

vstup ZDARMA

-       děti do 12 let v doprovodu dospělé osoby

-       ZTP/P