Předprodej byl ukončen

Maok & Terez Wrau: Mezi světy
KONCERT / Hudba – Pop, Spirituální

Maok & Terez Wrau: Mezi světy

pátek 9.9.2022 od 18:30
Piaristický chrám, Litomyšl

O akci

Zveme vás na koncert slovenského multiinstrumentalisty Maoka, jehož hudba vás dokáže naladit, uvést do relaxace a mnohdy i do hloubek, o kterých jste sami netušili že je máte.

Jako speciální host vystoupí písničkářka Terez Wrau - krásná a nadaná písničkářka a buskerka, která sbírá písně z celého světa a zpívá ve 14 jazycích. K tomu skládá i vlastní písně v českém jazyce.
https://youtube.com/user/BullyLadyful

Maok je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. 

Jeho hudba uzdravuje a inspiruje. Hraje na koncertech, dělá muzikoterapie, skládá hudbu k divadelním představením, tanečním inscenacím, ilustracím a filmům (mj. autor hudby k filmu Bathory). Hudbu dělá pro hudbu, která jde přímo ze srdce a kterou nechává svobodně plynout ať je jakákoliv. Hraje také, svým způsobem, slovenskou lidovou hudbu. 

Za doprovodu jeho hudby můžete nechat rozeznít svou vnitřní krajinu a nechat se unášet na ztišených vlnách, kam až jen budete chtít. 

www.maok.sk

Terez Wrau vystudovala v Olomouci speciální pedagogiku, po studiích zběhla k baristice a výběrové kávě, kterou po deseti letech vyměnila za cestování po Evropě jako pouliční umělkyně. Šest let sbírá tradiční písně různých kultur a píše vlastní tvorbu. Právě vychází její třetí album s názvem Terez Wrau & friends. Potkat ji můžete v ulicích našich měst nebo se s ní ponořit do tajů Kakaových ceremonií, kterými provází v rámci ženských a smíšených kruhů.

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

Koncert bude doprovázet výstava soch skvělého Marka Cinka - nenechte si ujít - více na www.inner-m-mastery.com

Další akce s vystupujícími

MAOK Všechny barvy Duše - 30. května od 19:00, D Klub, Jihlava

Maok a Marek Cinko: Nový den - 22. září od 19:00, Piaristický chrám, Litomyšl

Další akce pořadatele

Koncert Patrik Kee a Istvan Sky: Jsme stále na dotek - 26. května od 18:00, Piaristický chrám, Litomyšl

Ondřej Smeykal koncert - 8. května od 18:00, Nadace Josefa Plívy, Svitavy

Maok a Marek Cinko: Nový den - 22. září od 19:00, Piaristický chrám, Litomyšl