Předprodej byl ukončen

ZAŽIJ KNÍŽKU! Kouzelné tkaničky - Eva Vychodilová
WORKSHOP / LEKCE / Děti

ZAŽIJ KNÍŽKU! Kouzelné tkaničky - Eva Vychodilová

neděle 16.10.2022 od 16:00
Vindyšova továrna, Praha

O akci

Zažij knížku!


Přijďte se potkat s autory vašich oblíbených knížek nebo přijďte poznat nové knihy a jejich tvůrce. Pokud už knihu máte, nezapomeňte si ji přinést. Paní spisovatelka vám ji podepíše. Nebo si ji můžete zakoupit na místě.

Tvořivá dílna s Evou Vychodilovou, autorkou knihy Kouzelné tkaničky.

Kouzelné tkaničky
Někdo má kamarádů habaděj a někomu by stačil jeden jediný… Kája to nemá úplně lehké, ve škole ho to dvakrát nebaví a doma vládne trojhlavá saň v podobě starších trojčat. Naštěstí objevil tajné útočiště na půdě, kde může hltat jednu knížku za druhou. Kromě čtení má i další vášeň — provázky, šňůrky a uzly. Když ovšem uváže lodní smyčku z kouzelných tkaniček, nestačí se divit. Najde při svých dobrodružstvích i skutečného kamaráda? Liščí smyčka, rybářská spojka, zkracovačka, uzel přátelství… Naučte se s Kájou všechny vázat!

Po čtení z dobrodružného příběhu malého Káji, který vyšel letos v brněnském nakladatelství Host a jako audiokniha ve vydavatelství Tympanum, bude následovat workshop uzlování s autorkou knihy Evou Vychodilovou. Uzlovačky i uzlovací příručka, kterou si děti budou moci odnést domů, budou na místě k dispozici. Naučíme se třeba dračí smyčku, ambulanční uzel nebo rybářskou spojku.

Pro děti od 5 let.
Kapacita dílny je 20 dětí.

Další akce pořadatele

Divadlo pro děti - Nedopečený koláček - 28. dubna od 16:00, Vindyšova továrna, Praha

SBCRtalk x Daniel Polman: Ze života ultrapaka - 6. listopadu od 19:00, Vindyšova továrna, Praha

Pořadatel