Předprodej byl ukončen

Škola vaření - S Italem v kuchyni
FESTIVAL / Gastro

Škola vaření - S Italem v kuchyni

pátek 14.10.2022 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

Vítejte na kurzu vaření s Mariem Scandurou.

Tentokrát jsme do Bistra Paulus pozvali našeho kamaráda Maria, specialistu na středomořskou kuchyni. Mario působí v luxusním hotelu na břehu Wörther See v Rakousku, řemeslu se ale vyučil v rodné Itálii. Pro náš kurz vybral několik typických italských jídel.

Naučíte se připravovat těstoviny plněné liškami a kaštany, tresku na středomořský způsob s kapary, olivami a rajčaty, telecí svíčkovou s bylinkovou omáčkou a jako sladkou tečku oblíbený dezert Babba.

Italskému hostu i vám budou za náš domácí tým pomáhat s čtyřchodovým menu Roman Paulus a šéfkuchař Petr Stoklásek. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických a praktických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.

Postaráme se také o to, abyste po dobu kurzu dodržovali pitný režim – ať už dáváte přednost alko nebo nealko nápojům.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás v úžasných prostorách Bistro Paulus.

Partnerem škol vaření je Tescoma.

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel