Předprodej byl ukončen

Ventolin + 1flfsoap + DJ Joshek
KONCERT / Hudba – Elektronika

Ventolin + 1flfsoap + DJ Joshek

sobota 3.12.2022 od 20:00
Alternativní klub Tyjátr, Svitavy

O akci

Ventolin
HEADLINER

Ventolin je elektronický projekt Davida Doubka, zakládajícího člena skupiny Kazety a člena divadla Nejhodnější Medvídci a zároveň vysokoškolského profesora. Vznikl v roce 2007 jako boční "odpočinkový" projekt, velmi záhy se však dostal do povědomí na místní klubové scéně.

Zvuk analogových synťáků a přímočaré poetické texty, které producent David Doubek alias Ventolin vkládá do svých tanečních tracků, jsou dnes již kultovní. Po úspěšném albu Vitajte (2017) přiveze tentokrát hudebně rozmanitější nahrávku Dneska se vyčasilo, ta láká na popové milostné písně, veselé i tísnivější sci-fi scény, i situační absurditu.

1flfsoap (Brno)
SUPPORT

1flfsoap je formace složená z členů několika dalších známých českých kapel, Ghost of You a Acute Dose. Tito brněnští experimentátoři si zakládají na tom, že hrají opravdu živě. Nejrůznější hardware, živé bubny, charakteristickou kytaru a velkou dávku improvizace uslyšíte v každém jejich tanečním setu, který nikdy nemá jasný konec. Jejich hudba je zážitek teď a tady. Ostatně i jejich debut Rave Opera je záznamem živého a živelného vystoupení. 

DJ Joshek (Svitavy)
AFTER PARTY

Po více než 20 letech aktivního DJingu patří Joshek do skupiny těch opravdu zkušených klubových seniorů. Pestrou škálu stylů elektronické hudby servíruje bez přípravy konceptu, každý set tak vzniká v reálném čase přímo na místě, což zajišťuje stoprocentní unikátnost a přesně nula opakování. To stejné čekejte i zde. Projížďku z veselého elektro vrzání přes house music až do moderniho techno bzučáku. No no limits.

 

Vystupující

Ventolin (CZ) – web / web 1flfsoap (CZ) – bandcamp Joshek (CZ) – soundcloud

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz