Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Zaměstnávání cizinců v ČR
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Zaměstnávání cizinců v ČR

středa 14.12.2022 od 18:00
Zoom, Online

O akci

O akci

Zaměstnávání cizinců v ČR

Ideální kandidát, ale nemá české občanství! Nevíte, koho můžete zaměstnat a za jakých podmínek? Podíváme se na ty nejčastější případy a na co si dát pozor. Povíme si, kdy jde jen o standardní nahlášení, a kdy je třeba ohlašovat na ministerstvo. A také, jak na to! Jaké dokumenty cizinec potřebuje, jak mu jako zaměstnavatel můžete pomoct a kdy ho můžete zaměstnat. Nakousneme i téma získávání pracovního víza, relokace, i to jak o cizince pečovat, jejich integraci a jak je zapojit do firemní kultury.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Za jakých podmínek je možné zaměstnávat cizince z EU a z 3. zemí
  • Specifika zaměstnávání studentů a absolventů
  • Aktuální téma: uprchlíci z Ukrajiny
  • Vízový proces z rychlíku
  • Dokumenty a procesy

 

Pro koho je webinář vhodný?

Pro začátečníky, kteří v dané oblasti nemají příliš mnoho zkušeností. 

 

O řečníkovi:

Eva Bochová

Pomáhala poznávat Česko středoškolským zahraničním studentům už v dobách, kdy byla jejich vrstevnice, což přirozeně vedlo k práci relokační specialistky a osvojení si vízové agendy. Do technologické firmy STRV přišla v době zahraničního hiringu a relokovala okolo 50 cizinců z různých koutů světa, starala se o jejich spokojenost a budovala jejich komunitu. S vízy nebo další agendou spojenou s životem cizince v Česku pomohla desítkám dalších expatů. Nyní pracuje v oblasti víz pro STRV na volné noze, nedávno se také začala učit projektový management.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

 

Těšíme se! 

SUHR tým

 

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.