Předprodej byl ukončen

Koncert: PÍSNĚ Zuzany Navarové - Martina Trchová
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Koncert: PÍSNĚ Zuzany Navarové - Martina Trchová

pátek 9.12.2022 od 19:00
Country Club Lucie, Hradec Králové

O akci

Poslední naše letošní setkání proběhne v Hudebním klubu Lucie. Písně Zuzany Navarové pro vás v pátek 9. prosince 2022 od 19:00 zazpívá skvělá Martina Trchová.

„Hradecká rodačka Zuzana Navarová byla v 80. – ⁠90. letech nejvýznamnější písničkářkou v naší zemi. Objevila mnoho pěveckých i hudebních talentů, jako je třeba Radůza. Obecenstvo ji milovalo pro její upřímnost, opravdovost a vášeň. Vynikala také skromností a nezištnou pomocí. Stala se pomocným andělem pro velkou řadu lidí,“ říká o zpěvačce ředitel divadla Tomáš Langr.  

Písně Zuzany Navarové žijí dál skrze hlas Martiny Trchové, která je dokáže interpretovat s pokorou a hudební precizností. Zastavte se na chvilku v tom předvánočním shonu a ponořte se do krásných textů a křehkých i temperamentních melodií, které nám tu Zuzanka zanechala. Potkejte se s přáteli, které jste dlouho neviděli, a prožijte společně báječný večer, než se zase všichni rozeběhneme po nákupech vánočních dárků. S Martinou Trchovou vystoupí i její hudební kolega Adam Kubát.

Vstupné v předprodeji 200 , na místě 300 Kč. Cena vstupenky je jednotná. Vstupenky jsou bez místenky.

Akci podpořilo město Hradec Králové.

Dobré divadlo promění váš všední den ve sváteční.“ 

Vystupující

Martina Trchová (CZ) – web

Pořadatel