Předprodej byl ukončen

Za Hranicemi Ticha
KONCERT / Hudba – Spirituální

Za Hranicemi Ticha

pátek 9.12.2022 od 18:00
Národní dům, Frýdek-Místek

O akci

Přijďte si s námi zameditovat a odpočinout si od předvánočního shonu.

Můžete se těšit na tyto interprety:

 HANDPAN CIRCLE 

Dovolujeme si Vám představit léčivé nástroje magicpan/handpan od výrobce Vojty Mejzlíka.
Můžete se těšit na uklidňující, relaxační a meditační hudbu jak od jednotlivého vystupujícího, tak i ze společného hraní na tyto léčivé nástroje.

 ZA HRANICEMI TICHA 

Tato hudba vychází z meditativního ponoru a společného improvizovaného souladu s přítomným okamžikem, prostorem a bytostí v něm přítomných. Při poslechu dochází k celostní harmonizaci, uvolnění a relaxaci.

Zazní gongy, sun drum, steel drum, tibetské mísy, zvonkohry, kalimba, sansula, tampura, kora, koncovka, bubny, djembe, darbuka, šamanský buben, rámový buben, chřestidla a další.

 PATRIK KEE KEDZIERSKI 

Patrik Kee je umělec, který dokáže během pár minut strhnout publikum velmi nenásilnou formou do úžasného světa jeho srdce, tónů, hudebních vln, ozvěn a nečekaných zvukových proměn.�Způsob, jakým Patrik Kee svou tvorbu na koncertech na posluchače přenáší, míří neomylně přímo do jejich srdcí a otevírá v nich bezeslovný rozhovor s jejich krásným vnitřním Já – sami se sebou.

Patrik k tomu dává bezmezný prostor a bezpečí. Jak to dělá? Jednoduše! Sám je totiž takový! Od milujícího otevřeného srdce do vašeho srdce. Mnohé z jeho melodií a písní totiž vznikají teprve až na pódiu, z okamžité atmosféry, z okamžitého pocitu či nápadu! Mnohé z nich proto už nikdy znovu neuslyšíte, neboť jsou jako pomíjivá mýdlová bublinka dílem momentálního okamžiku. https://patrikkee.cz

Nakonec uslyšíte chilloutový a deep housový set.
Více info už brzy.

S sebou si můžete vzít karimatky, deky, podložky, ať se cítíte pohodlně