Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Osobní rozvoj / Tanec

Ecstatic Dance / Pascal de Lacaze

pátek 17.3.2023 od 19:00
V-LIFE, Praha

O akci

Extatický tanec - Trance Dance s Pascalem de Lacaze

Pascal vás provede jedinečným zážitkem, při němž se díky jeho inovativnímu mixovacímu stylu spojenému s energetickým moderním bubnováním s transcendentálním rytmem ponoříte hluboko do prožitku hudby a tance. 

VSTUPENKY v předprodeji do 16.3. - 450 Kč 
na místě a v den akci online - 550 Kč 

 

PASCAL DE LACAZE ... 
Pochází s Berlína 

Pascal má za sebou dlouhou hudební cestu od bubnování na techno rave párty v 90. letech, hraní na bicí v Jazz Big Bandu, bubnování na kongo a hraní na perkuse pro uznávané “Sacred Music” umělce jako je např. Peia, Kevin James Carrol, Dave Stringer, Janin Dev, Lulu & Mischka etc. Od roku 2015 Pascal začal rozsáhle cestovat jako DJ, a hrál na festivech a tancích ve více než 20 zemích.

Je akreditovaným lektorem jógy a akrojógy. Má hluboké porozumění pro to, jakým způsobem podpořit výrazné skupinové zážitky. Pascal je spoluředitelem Reunion Ecstatic Dance Festivalu v Guatemale, Goa Ecstatic Dance Festivalu, Ecstatic Dance Festivalu v Portugalsku a Ecstatic Dance Festivalu v Německu.

ECSTATIC DANCE 

Dotknout se vyšších vibrací může být intenzivní, ale také skutečně zábavné a naplňující.
Chcete se dostat do bližšího kontaktu se svým duchovním aspektem? Extatický tanec je skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Je to forma tance, ve které se tanečníci nechávají unášet rytmem. Pohybují se volně na vlnách hudby, aniž by museli následovat konkrétní kroky, což může vést až ke stavům transu a pocitům extáze. Extatický tanec umožňuje autentické propojení se s tělem v prostoru, kde nikdo nikoho nesoudí. Naším záměrem je umožnit vám se opravdu uvolnit tak, aby vaše pravé já mohlo zcela bez zábran zářit ven skrze svobodný pohyb. Lidské tělo je chrámem nepřeberných možností. Přijďte poznat zákoutí toho vašeho, která se odkryjí, až když se člověk opravdu odevzdá vedení svého vlastního těla.

 

Více informací

Více informací

– Pokyny pro tanec –
– být přítomen / ŽÁDNÉ TELEFONY. ŽÁDNÉ KAMERY.
– být ztělesněn / ŽÁDNÉ MLUVENÍ.
– být s čistou myslí / žádné omamné látky a alkohol
– Poslouchej ANO. RESPEKTUJ NE.
– buď svobodný – POHYBUJ SVÝM TĚLEM, Jak si přeješ
– buď si vědom a respektuj spoluvytváření prostoru i sebe navzájem
Žádné souzení. Když vykročíme na taneční parket, zahrnujeme celé své já, dokonce i vyděšené části, které se chtějí schovat.
tančíme bez bot
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
1. oblečte se pohodlně
2. tančíme naboso, ale můžete si vzít měkkou sálovou obuv nebo ponožky.
3. vodu
TANČÍME S RADOSTÍ, DOKUD NAŠE TVRDÉ HRANY ZMěknou A MASKY OPADNou
POTKÁVÁME JINÉ ODVÁŽNÉ TANEČNÍKY