Předprodej byl ukončen

Seroš – Výzkumák / Matka útočí
DIVADLO / Představení

Seroš – Výzkumák / Matka útočí

sobota 3.12.2022 od 19:00
Divadlo Exil (Machoňova pasáž), Pardubice

O akci

První a druhý díl seriálu na divadle. Ve výzkumáku se pro přezdívky nechodí daleko a pracovní kolektiv je plný bizarních osobností, které případným nováčkům nástup do nové práce rozhodně neusnadní.

„Haló, maminka je tady. Čeká na tebe!“ Druhý díl divadelního seriálu. Troska chystá převrat, Rybka ovládá černou magii, Dušan testuje s Freudkou klasické nástroje a Šéf nevysvětlil Betyně smysl modrého kódu.

Více informací

hrají: M. Hruban, P. Kubík, P. Borovec, V. Gutwirthová, A. Dvořák, K. Davidová, O. Broulík a J. Kaucká; režie L. Hašková

 

O autorovi:

Herec, scénárista a režisér Jan Musil Přejmenovaný se narodil 1984 v Opavě. V dětství ho pravděpodobně nejvíc ovlivnilo vysedávání v sále kina, kde jeho babička dělala šatnářku. Mohl tak vidět bezpočet filmů. V šestnácti letech odešel studovat herectví na Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Vystřídal několik divadel. Od roku 2008 je členem Východočeského divadla v Pardubicích. Objevil se například v seriálech Vyprávěj, Ordinace v Růžové zahradě 2, Policie Modrava nebo v celovečerním filmu Probudím se včera.

Od roku 2012 se věnuje aktivně psaní. Jeho divadelní hra, SVĚT V PARKU se v rámci cyklu In-projet s úspěchem uváděla ve Východočeském divadle. Příležitostně spolupracuje s Českou televizí (sitcom Člověk Kancelářský), nebo s televizí Stream. V současné době ho láká i režijní práce. Na svém kontě má reklamu pro Regionální Českou Energetiku, hudební videoklip pro kapelu Anacreon a tři krátkometrážní snímky SCHŮZE, VARJAG, PRAY. V současné době připravuje svůj celovečerní debut, ke kterému si sám napsal scénář.

Pořadatel