Předprodej byl ukončen

Novoroční slavnosti pro děti v Brně
DIVADLO / Představení / Děti

Novoroční slavnosti pro děti v Brně

sobota 17.12.2022 od 12:00
Divadlo Husa na provázku, Brno

O akci

17. prosince se v Brně uskuteční tradiční novoroční představení pro děti v ruštině s hudbou. Čeká na vás novoroční pohádka, vtipné soutěže a setkání s vašimi oblíbenými postavami — rozpustilými Kikimorou, Lesním Duchem a Babou Yagou. A ve finále  si spolu s Dědou Mrazem a Sněhurkou zatančíme kolem novoročního stromku.

12:00 první představení - vyprodano

14:30 druhé představení

***

17 декабря в Брно пройдёт традиционное новогоднее детское представление. Вас ждёт новогодняя сказка, музыкальные номера, весёлые конкурсы и встреча с полюбившимися персонажами — озорными Кикиморой, Лешим и Бабой Ягой. А в финале вместе с Дедом Морозом и Снегурочкой мы будем водить хоровод вокруг ёлки.

Откуда приходит Дед Мороз?
Умеет ли Баба Яга петь?
Кто может помешать зажечь огни на ёлке?
Сколько конфет в подарке?
Для чего нужны волшебные заклинания?
Сможет ли добро победить зло?

Ответы на все эти и любые другие вопросы получат даже самые любопытные посетители Ёлки.

Никто не останется и без сладкого подарка, а также других сюрпризов! После представления можно будет сфотографироваться у нарядной ёлочки с любым из сказочных персонажей или сразу со всеми!

В этом году Ёлка пройдет в камерном зале театра Husa na Provazku, в 2 смены:

В 12:00 и в 14:30

Продолжительность спектакля: 60 минут

Стоимость входного билета на Ёлку в Брно:

— 1 взрослый — 150 крон
— 1 детский с подарком для ребёнка от 3 до 15 лет — 300 крон (в стоимость включён сладкий подарок)
— 1 детский без сладкого подарка для ребёнка от 3 до 15 лет — 100 крон
— 1 детский без подарка для ребёнка до 3 лет — бесплатно

Více informací

Multikulturní Centrum Brusinka, který se nachází v městské části Brno-Královo Pole, je českým společenským a rodinným vzdělávacím centrem pro všechny zájemce včetně cizinců.

Multikulturní Centrum Brusinka nabízí kvalitní doplňkové vzdělávání a rozmanitý kaleidoskop poznávacích a zábavních akci pro Čechy a cizince. Je neziskovou, nevládní, nezávislou, dobrovolnou, nepolitickou a zájmovou společností, která byla založena v roce 2020, ale nastartovalo své aktivity již v roku 2016.

Cílem spolku je sdružování českých občanů za účelem podpory a rozvoje multikulturního zahraničního kulturního a sociálního prostředí v Jihomoravském kraji a zejména pak v Brně a také integrace cizinců v Jihomoravském kraji.

Co se týče nejrůznějších akcí Centra tak základní oddělení jsou: české, anglické, ruské a ukrajinské, ale máme zároveň zájem o rozvoje dalších (italské, německé, francouzské, španělské).

 

Naše centrum je místem, kde se konají jazykové, tvůrčí, pohybové, přípravné, hravé a zájmové kurzy a činnosti, a zároveň setkání se zajímavými lidmi.

Pořadatel