Předprodej byl ukončen

No Name
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

No Name

pátek 27.1.2023 od 20:00
Southock Rock Café, Jablunkov

O akci

Dámy a pánové, je nám ctí uvést jedinečný koncert věhlasné a dnes už i legendární kapely NO NAME v jablunkovském Rock Café Southock

Vystupující

No Name (SK) – web / fb

Více informací

Představujeme událost roku v našem klubu!!! Dámy a pánové, je nám ctí uvést jedinečný koncert věhlasné a dnes už i legendární kapely NO NAME v jablunkovském Rock Café Southock! Tento klubový koncert slovenské pop-rockové hvězdy by se zcela určitě neuskutečnil bez generálního partnera události – firmy WINNER GROUP – WG! Právě tato firma, pro vás přináší tento jinak nereálný koncert kapely, která dnes vystupuje pouze ve velkých halách! Takže neváhejte a rychle si zajistěte vstup na NO NAME v Jablunkově! Těšíme se na Vás!

No Name je šestičlenná slovenská pop-rocková skupina založená 26. srpna 1996 v Košicích. Toho dne zároveň zvítězili v místní soutěži kapel zvané Košický zlatý poklad ´96. Zakládajícími členy byli Viliam Gutray a trojice bratrů Timkových – IgorRoman a Ivan.

Opravdový průlom přišel až v roce 2000 s albem Počkám si na zázrak a to především díky písním „Ty a Tvoja sestra“ a „Žily“. Následovaly úspěšné desky Oslávme si životSlová do tmy a Čím to je. Leden 2008 byl ve znamení natáčení nové desky V rovnováhe, která se natáčela ve studiu Propast hudebníka Petra Jandy.

V roce 2016 vydali No Name desku S láskou, která na hudebním webu iReport obdržela hodnocení čtyř hvězdiček z pěti