Předprodej byl ukončen

Andor Šándor - Jiný než mainstreamový názor
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Andor Šándor - Jiný než mainstreamový názor

úterý 31.1.2023 od 18:30
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

Mít jiný názor než říká hlavní proud může znamenat, že budete označeni za dezinformátora. A co teprve, když jiný názor někdo přednáší veřejně. Má právo v dnešní společnosti takový člověk na omyl, chybu? Nebo ji generálové po bitvě nikdy neodpouštějí? A co když ten jiný názor je pravdivý? A co když mají pravdu kritici? Je lepší cenzura nebo názorové střetávání a tříbení pravdy? Na přednášku jsme proto pozvali hosta, který takové emoce u části společnosti vyvolává. Některé jeho názory jsou považovány za kontroverzní, přesto je oblíbeným hostem přednášek, diskusí i televizních pořadů. Myslíme si, že cenzura není nejen dobrým řešením, ale je přímo zakázaná.

 

Generál Šándor je znám široké veřejnosti jako bezpečnostní poradce.

Jiní jej znají jako autora několika knih. Tak například: “Jak přežít nejen teroristický útok”, “Čeká nás pohroma” nebo “Planeta Země – kruté místo k žití”.

A my jsme si jej pozvali na přednášku, která bude hlavně zaměřena na bezpečnostní situaci u nás, v Evropě a válku na Ukrajině. Určitě bude prostor se i zeptat na skončené volby prezidenta a jiné věci. Pan generál je ale znám tím, že zeptat se můžete na cokoliv, odpoví však jen na to, co bude chtít.

Přímý odkaz na stránku k přednášce s dalšími informacemi je zde: Jiný než mainstreamový názor

Hezkou přednádšku i diskusi přeje Spolek OKO

Více informací

Pozornost věnujte dvěma věcem. Divadelní sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou od 18:30 uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze výhodně a snadno přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice (cca 15 - 20 min.) a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Do navigace si zadejte ulici Čentická 2442 a cca 50 m před vámi bude vstup do budovy s divadelním sálem.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka k přednášce.