Předprodej byl ukončen

Burza rybiček - Praha Horní Počernice 2023
VÝSTAVA / Děti

Burza rybiček - Praha Horní Počernice 2023

sobota 4.2.2023 od 9:00
Stodola - Burza rybiček, Praha

Koná se v rámci

O akci

Pražské akvaristické prodejní trhy Burza rybiček, které se konají každou 1. a 3. sobotu v měsíci od 9:00 do 12:00 v areálu Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích.

Potřebujete radu zkušených akvaristů či si pořídit nové rybičky, krevetky, rostlinky nebo rovnou kompletní akvárium? Pak je Burza rybiček tou správnou volbou!

Kvalitní rady pro začínající akvaristy nebo odborné diskuse od profesionálních chovatelů jsou samozřejmostí, jen se nebojte zeptat na vše, co Vás zajímá, velmi rádi Vám poradíme.

Je libo krevetku nebo šneka? Tak to se u nás nudit určitě nebudete, nabídneme Vám co možná nejširší nabídku těchto živočichů, včetně všech potřebných věcí pro jejich úspěšný chov.

Ti, co chtějí aby se jim akvárium krásně zelenalo mohou vybírat z maximálně širokého sortimentu našich pěstitelů od plovouček, mechů a řasokoulí přes nejrůznější kobercovky, stonkovky až po mohutné echynodory a anubiasy.

Ploutví i ploutviček bude k vidění víc než dost, najdete zde široký výběr L-sumců, pancéřníčků, tetřiček, labyrintek, živorodek, parmiček, cihlid a cichlidek. Samozřejmě nezapomínáme i na ty co mají rádi čtyřnohé mazlíky jako jsou žabky, čolci nebo mloci.

Krmení pro Vaše miláčky u nás najdete ve všech jeho možných formách, od suchého přes mražené až po živé a to za nejnižší možné ceny.

Kde nás najdete? V Horních Počernicích na Chvalské tvrzi, pojedete k nám autem s chytrou navigací (Google / Waze) stačí zadat "Burza rybiček" a nemůžete nás minout. Metro u nás sice nestaví, ale jednu zastávku autobusem od metra se to zvládnout dá, od zastávky autobusu je to 25 metrů. Pro jistotu ještě odkaz na google mapy https://goo.gl/maps/rgbjaRFNpoCRf8Dw7 Parkování pro většinu povozů (i kamion se tam vejde) najdete hned vedle a samozřejmě zdarma. Pokud by to přesto někdo nemohl najít, stačí se ozvat a rádi vás odnavigujeme.

Bližší informace o Burze rybiček najdete na webu www.burzarybicek.cz nebo Facebooku www.facebook.com/burzarybicek/

Začínáme již od 9:00 a budeme tady pro vás nejméně do 12:00

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu.

Více informací

Jako jediní jsme natolik přesvědčeni, že se Vám u nás bude líbit, že všem nabízíme záruku spokojenosti (více najdete na www.burzarybicek.cz/spokojenost)

Mražené krmení pro Vaše rybičky, krevetky, mloky, želvy nebo raky u nás seženete nejlevněji široko daleko. Za to dáváme ruku do ohně, například patentka (červená komáří larva) v 100g blistru za 25,- korun (více informací včetně cen najdete na www.burzarybicek.cz/nejlevnejsi-krmeni)

Zcela bezbariérový prostor, vhodné jak pro vozíčkáře tak pro maminky s kočárky.

Wi-Fi je u nás k dispozici zdarma!