Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance s DJ Ecstatic dance s DJ EINKI / Paris
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Elektronika, Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec

Ecstatic Dance s DJ Ecstatic dance s DJ EINKI / Paris

pátek 17.2.2023 od 19:30
V-LIFE, Praha

O akci

The Flow Works & DJ Einki a Světlanou Kim, kteří navštíví nás z Paříže

Ecstatic Dance + somatická improvizace

 

KDE: V prostoru V-Life - Opletalová 5

začátek v 19:30

 

VSTUPENKY v předprodeji - 560 Kč
na místě a v den akci - 650 Kč 

 

Najděte svůj vlastní rytmus a proudění jemným probuzením každé části svého těla a přivítáním pohybu, který se uvnitř objevuje.

Prostřednictvím zkoumání intuitivních klíčů k improvizaci v tanci (mechanika a rozmanitost pohybových vzorců, smyslová cesta tance zevnitř ven atd.) jsou tanečníci vyzváni, aby si hráli, experimentovali a hlouběji se propojovali sami se sebou a navzájem.

Cvičení se zaměřuje na budování pocitu svobody, relaxace a zároveň agilnosti a dostupnosti těla/mysli pro svobodný pohyb. Jeho cílem je pomoci tanečníkům plně se otevřít rytmům a melodiím extatického tance a ponořit se do ED cesty pod vedením DJ Einki.

 

EINKI / Paris 

Po šamanské zkušenosti, která změnila život, se EINKI vydal na novou hudební cestu, která je hluboce zaměřena na vědomí a hloubku. Umění EINKI, intuitivně nazvané „Medicine Dance Music“, je spojeno s touhou sbližovat lidi a podporovat léčení a jednotu prostřednictvím univerzálního jazyka hudby a tance.

Od kontemplativních vibrací po těžké, beaty řízené bangery, jedinečný styl EINKI je směsí ukázkových děl a originálních živých vystoupení, inspirovaných tradiční a starodávnou kmenovou hudbou z celého světa.

Jako ostřílený tanečník a DJ cestuje po světě, aby nabídl své vedení na akcích Ecstatic Dance po celém světě. S úspěšnou spoluprací s umělci jako CloZee nebo Fakear bude vzrušující sledovat, jaká budoucnost přinese EINKI, když se připravuje na vydání svého debutového EP v roce 2023. Nenechte si ujít příležitost připojit se k němu na cestě léčení a sebeobjevování prostřednictvím síly hudby a tance...

All Links / Follow: https://withkoji.com/@einki

 

The Flow Works dance company / Svetlana Kim / Paris 

The Flow Works je kreativní ekosystém pro milovníky tance a pohybu i jiných uměleckých forem, který podporuje uměleckou praxi jako cestu k osobnímu a mezilidskému rozvoji. Jeho cílem je zpřístupnit tanec a další kreativní a performativní média širšímu publiku prostřednictvím spolupráce s profesionálními i amatérskými umělci.

The Flow Works zaujímá holistický přístup k umění pohybu a pohybujícím se tělům, který zahrnuje taneční trénink, odborné znalosti mezinárodních a místních učitelů, přičemž je založen na somatice, chápání těla jako procesu a obecněji na hodnotách, jako je péče. a pohodu. V tomto ohledu je tanec vnímán a praktikován jako prostředek k léčení a péči o tělo, mysl a duši a také jako kanál pro umělecké a estetické vyjádření.

Ústřední strukturou Flow Works je stejnojmenná taneční společnost, která spolupracuje s tanečními profesionály a je otevřena i amatérským tanečníkům bez formální kvalifikace, ale zavázaným k udržitelnému pokroku v tanci prostřednictvím pravidelného cvičení a zkoušek pro budoucí vystoupení a další kreativní angažmá.

 

ECSTATIC DANCE 
– Pokyny pro tanec –
– být přítomen / ŽÁDNÉ TELEFONY. ŽÁDNÉ KAMERY.
– být ztělesněn / ŽÁDNÉ MLUVENÍ.
– být s čistou myslí / žádné omamné látky a alkohol
– Poslouchej ANO. RESPEKTUJ NE.
– buď svobodný – POHYBUJ SVÝM TĚLEM, Jak si přeješ
– buď si vědom a respektuj spoluvytváření prostoru i sebe navzájem
Žádné souzení. Když vykročíme na taneční parket, zahrnujeme celé své já, dokonce i vyděšené části, které se chtějí schovat.
tančíme bez bot
CO BUDETE POTŘEBOVAT:
1. oblečte se pohodlně
2. tančíme naboso, ale můžete si vzít měkkou sálovou obuv nebo ponožky.
3. vodu
TANČÍME S RADOSTÍ, DOKUD NAŠE TVRDÉ HRANY ZMěknou A MASKY OPADNou
POTKÁVÁME JINÉ ODVÁŽNÉ TANEČNÍKY

Více informací

VSTUPENKY v předprodeji - 560 Kč

na místě v den akci - 650 Kč