Předprodej byl ukončen

Valašská zahrada - jaro 2023
FESTIVAL / VÝSTAVA / Gastro

Valašská zahrada - jaro 2023

5. – 8. května 2023 od 8:00
Camp Sport, Rožnov pod Radhoštěm

O akci

Zveme širokou veřejnost na největší zahradnické trhy v regionu!

V termínu od pátku 5. května až do pondělí 8.května 2023 se budou konat tradičně v campu Sport TJ Rožnov pod Radhoštěm, velké zahradnické trhy! Svoje výpěstky a výrobky představí více než 120 prodejců! 

Návštěvníci si mohou tady nakoupit sadbu květin a zeleniny, balkónovky, letničky, bylinky, skalničky, ale taky okrasné keře a ovocné stromky. Najdeme zde výrobky ze dřeva, proutí, šperky, přírodní kosmetiku, šité dekorace a mnoho dalšího. Zatímco hospodyňky budou nakupovat bylinky nebo koření, zejména mužské části návštěvníků se letos znovu představí zahradnická a zemědělská technika, kterou přiveze hned několik firem!

Novinkou je prezentace firmy NEJMARKET sr.o , která také poskytla hlavní cenu do slosování vstupenek, kterou je robotická sekačka AL-KO v hodnotě 20.000Kč!!

Majitelé SMS ticketů, si mohou u obsluhy vedle slosovací bedny vyzvednout náhradní vstupenku, kdy na zadní stranu uvedou své jméno, příjmení a telefonní kontakt a vyplněnou pak vhodí do slosovací bedny!!

Připravena je velká prodejní výstava masivního zahradního nábytku, včetně větrných mlýnů, pergol nebo kadibudek!

Unavení návštěvníci si mohou odpočinout ve velkokapacitních stanech s bohatým občerstvením, k tomu jim bude hrát po celou dobu duo Navalentym. Pro děti je připraven nový velký skákací hrad, kolotoč, houpačky, atd.

Ukázku hasičské techniky slíbili předvést i hasiči z SDH Vigantice.  

Samozřejmostí se stala také nabídka domácích farem a lokálních výrobců potravin s bohatou nabídkou sýrů, medu a uzenin. Určitě nebude chybět ani bohatý výběr tradičních frgálů!

Návštěvníky jistě potěší aktuální a široká nabídka vozů značky Hyundai, kterou připraví firma LXM motors sro z Nového Jičína. Společnost Hyundai LXM motors Nový Jičín má své pobočky ve Frýdku-Místku a nově i v Ostravě Porubě. 

Motorizovaní návštěvníci mohou využít parkoviště přímo před kempem nebo velkokapacitní parkoviště u nedalekého Muzea v přírodě, kterého součásti je i stání pro autobusy.   

Akce se koná za každého počasí. Otevřeno je od pátku až do pondělí vždy od 8.hod. až do 16.hod. Připomínáme, že v pondělí 8.5. je státní svátek, kdy budou všechny velké Hypermarkety zavřené, proto návštěva Valašské zahrady je výborným tipem pro rodinný výlet!

Při vstupu možno platit i kartou přes platební termínál

Zveme všechny do Rožnova pod Radhoštěm, aby si přijeli užít nejen pohodlný nákup na zdravém vzduchu a pod širým nebem.