Předprodej byl ukončen

Phil Rudd & his band - legenda z AC/DC
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Phil Rudd & his band - legenda z AC/DC

čtvrtek 11.5.2017 od 20:00
KC Semilasso, Brno

O akci

Legendární Phil Rudd z AC/DC vystoupí poprvé sólo v České republice!

Bubeník označovaný pro svůj sound fanoušky, ale i odbornou veřejností za "duši a srdce kapely AC/DC" byl v letech 1975 až 2014 základním stavebním kamenem australské formace, a je považován za rock'n'rollovou modlu a zhmotnění klasického příběhu o mladém muzikantovi, který to dotáhl až na úplný vrchol světové hudební scény.

Nedávno vydal své první sólové album Head Job s Allanem Badgerem a Geoffrey Martinem. “Abych pravdu řekl, nejde ani vyslovit, jak jsem na tu desku pyšnej. Je to prostě pecka! Kluci zaváleli fantasticky a bicí nemají chybu,” podělil se o radost charismatický hudebník. Armáda skalních fanoušků skupiny včetně renomovaných hudebních novinářů dokonce zavedla tzv. “Rudd Factor”, tedy jakýsi hodnotící standard, který Phil Rudd svým stylem hry na bicí a přínosem do kapely AC/DC nastavil.

V momentě, kdy se originální sestava AC/DC fakticky rozpadla a není jisté, zda ještě vůbec vystoupí, zahraje Rudd se svou partou naživo všechny proslulé hity v kombinaci se svou vlastní tvorbou, a to slibuje zcela unikátní zážitek.

Více informací

Další info na : http://semilasso.cz/akce/detail/phil-rudd