Předprodej byl ukončen

Hotel Roku - Czech Hotel Awards 2017
FESTIVAL / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Byznys / Profesní / Hudba – Blues, Jazz, Klasika / Umění

Hotel Roku - Czech Hotel Awards 2017

úterý 28.3.2017 od 19:00
Royal Theatre Cinema Cafe, Praha

O akci

"Všichni jsme hvězdy a zasloužíme si třpytit se" ... Marilyn Monroe

Přeslavná hláška “nikdo není dokonalý” z neméně slavného filmu Někdo to rád horké, se stala mottem v pořadí již šestého ročníku udílení cen Czech Hotel Awards. Být dokonalý je totiž nesmírně složité, v případě našich vítězných hotelů jde ale o stav absolutní dokonalosti se téměř dotýkající. Večer, ve kterém zazáří ty nejlepší hotely České republiky a stanou se tak hvězdami hotelové scény pro rok 2017 se nezadržitelně blíží. Buďte u toho!

Šestý ročník udílení cen Hotel roku 2017 - Czech Hotel Awards. Tato důležitá hotelová událost si klade za cíl, představit široké veřejnosti skutečně to nejlepší, co česká hotelová scéna nabízí. Podstatou udílení cen Czech Hotel Awards je snaha o vytvoření zodpovědné platformy, která veřejnosti umožní, zorientovat se v široké nabídce ubytovacích zařízení. Chceme, aby ocenění Czech Hotel Awards bylo vnímáno jako orientační bod, zaručující vysokou kvalitu.

Pomáháme hoteliérům, kteří svou činnost staví na dobrých referencích, kvalitním servisu a službách. Dejte svůj hlas hotelu, který si ho zaslouží. Hlasování probíhá na webových stránkách udílení cen Czech Hotel Awards www.hotelawards.cz až do 7. března 2017.

Podílejte se spolu s námi na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice. 

 

Více informací

Pro více informací nás kontaktujte na info@hotelawards.cz