Akce byla zrušena

250 km sama do Santiaga De Compostela
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

250 km sama do Santiaga De Compostela

čtvrtek 20.4.2017 od 20:00
U-klub, Olomouc

O akci

Jak dopadnete, když vám manžel na poslední chvíli zruší společný Silvestr? Na truc se vydáte do Compostely! Vyrazila jsem 31. 12. 2015 a cesta z Porta mi trvala 11 dní a 250 km.

Že vyjít na Svatojakubskou pouť v poslední den v roce není tak geniální pomsta, jak jsem si myslela, jsem zjistila hned první den. Po pár kilometrech začaly meteorologické stanice na severu Pyrenejského ostrova hlásit povodně. Ke všemu má krosna se 14 kilogramy a nepřizpůsobivé boty mi dělaly z každého kroku peklo …

Kromě duševního prozření jsem si užívala portské víno ke snídani, pěstovala puchýře na palcích u nohou a kradla mandarinky ze zahrad.

Pomsta to sice nebyla sladká, ale o to více zábavná. Chystáte něco podobného? Doražte na mé povídání ať víte, co vás čeká!

 

 

Lucie Radová

V roce 2012 vyhlásil festival Kolem světa letenku kolem světa a Lucka ji vyhrála. Mohla to být jen jedna z dalších dovolených kolem planety, ale nebyla. Změnila jí život. Dnes je cestovatelkou z profese. Natáčí pro Objektiv České televize, moderuje cestovatelsky zaměřený pořad Travel Journal. Píše cestopisné články pro nejrůznější magazíny jako jsou Koktejl, Marie Claire nebo Forbes.cz. Ale co je nejdůležitější, cestuje si po světě, jak se jí zlíbí. Poslední dva roky se snaží cestování skloubit s manželstvím, a tak se se svým partnerem Danem dala na dráhu digitální nomádky. Své postřehy a hlavně rady od Radové píše na svůj blog www.luckycesta.cz