Předprodej byl ukončen

Holden + Smrtislav
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Holden + Smrtislav

čtvrtek 27.4.2017 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Notorickej samotář Smrtislav a kapela Holden, která bojuje se Střepy v postelích, vyjíždí na společné tour. Obě skupiny vydaly na podzim novou desku. Přijďte si na Flédu poslechnout jejich nové potemnělé hity. #darkpop #vamprock #indierock 

Na podzim vydal Smrtislav svoji první desku Notorickej samotář. Má temný rockový opar, ironické texty a chytlavé refrény. Ambicí kapely je totiž vzkřísit český rock. 
Lídrem projektu Smrtislav je muzikant známý jako Tuzex. Vypadá trochu jako Marilyn Manson a má za sebou působení v Sunshine, Vanesse, The Prostitutes nebo ve Scissorhands a Super Tuzex Bros. Ostatní členové Smrtislava nejsou pozadu: kytarista Jakub Zachoval je známý především z Lus3, bubeník Michal Mach hraje s Benem Cristovao, vystupoval s City Lights nebo River Jordan, a basák Kryštof Mašek momentálně doprovází Mekyho Žbirku.

Pražská indie-popová kapela Holden prošla minulý rok několika změnami. Zkrátila si název a začala zpívat v češtině. Na podzim vydala nové album Střepy v postelích, se kterým vyjela na společné tour s Mandrage. 
Holden se pojmenovali podle hlavního hrdiny knihy Kdo chytá v žitě a popisuje tak člověka v postpubertálním věku, který není úplně dospělý, bojuje se svým životem tak, jak nejlíp ve svém věku může. To se odráží v jejich hudbě a textech, které jsou výpovědí mladého člověka ztraceného ve velkoměstě, chodícím po večírcích a bojujícím s nešťastnými láskami. 
Kapela ve složení Martyn Starý, Timon Svoboda, Vladimír Staněk a Honza Janečka funguje od roku 2010.

Další akce pořadatele

Seafret (UK) - 23. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Paranoid London - 19. dubna od 21:00, Fléda, Brno

Deki Alem - 20. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

Midi Lidi + Koňe a Prase - 25. dubna od 19:00, Fléda, Brno

Berlin Manson - 18. dubna od 20:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel