Předprodej byl ukončen

Czech Design Week
TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Umění

Czech Design Week

8. – 14. května 2017 od 11:00
DUP36, Praha

O akci

Celkem pět pater DUP 36 na Národní třídě v Praze bude od 8. do 14.května 2017 patřit prodejní výstavě českých i zahraničních designérů. Po úspěšném listopadovém Czech Design Weeku v Kafkově domě v Praze se nyní festival designu představí v nových prostorách. 

Czech Design Week je platforma, která svým osobním přístupem a láskou ke kreativitě ukazuje, že design není jenom drahé zboží do bytu, a že i domácí designová výroba má své místo vedle velkých nadnárodních firem.

Více informací

http://www.czechdesignweek.cz/

„Letošním rokem startujeme partnerství a spolupráci hned se třemi prestižními design weeky, Jsou to Varese Design Week (Itálie), London Design Fair (UK) a Saudi Design Week (Saudská Arábie). Všechny tyto festivaly postupně přivítají na své půdě české designéry, a naopak my jejich. Z listopadového CZDW nás bude reprezentovat výherce Objevu roku – 440Audio se svými gramofony, dále to bude Tonak a jejich klobouky a značka Kozak se svými koženými doplňky.“doplnil Lukáš Pipek, ředitel festivalu.

„Na našem designovém festivalu si opět přijdou na své milovníci nábytku, skla, porcelánu, módy i interiérových doplňků. Můžeme také potvrdit spolupráci se společností Walt Disney Europe. Nejen děti, ale věřím, že všechny návštěvníky nadchne speciální kinetická socha z produkce Walt Disney.“.