Předprodej byl ukončen

Reggae Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Reggae Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

sobota 13.5.2017 od 20:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Letošní léto v Plasech se chystá ve velkém stylu a těšit se můžete na nejrůznější žánrová uskupení. Odstartujeme pozvolnějšími reggae tóny, jež spolehlivě obstarají kapely Band-a-ska, Fask Food Orchestra, která má čestné koncertní zkušenosti z celého světa a ska skupina V3Ska přesahující do reggae i punku.

 

Plaská reagge night bude jak v houpavých rytmech, tak i v těch hopsavějších  - skáčkových!

Do Plasů letos zavítají:

Band-a-ska

Band-a-SKA je kapela z okolí Týniště nad Orlicí, která se dala dokupy v roce 2010. Kombinuje off beatový rytmus SKA muziky s prvky popu, jazzu a funky. Kromě klubových a festivalových vystoupení v ČR má za sebou i koncerty v Polsku nebo vystoupení v Berlíně.

Fast Food Orchestra

Historie kapely Fast Food Orchestra se začala psát mezi lety 1994 – 1996. První koncerty přišly v roce 1998 na pražské Sedmičce, na kterou se kapela dodnes ráda vrací. Za téměř dvacet let svojí existence vydala kapela celkem 7 studiových alb. Kapela pravidelně vystupuje na největších festivalech u nás, má za sebou také několik zahraničních turné po Evropě a exotických destinacích jako je Brazílie, Izrael nebo Rusko. 

V3Ska

Devíti členná hudební skupina, která pochází ze Stoda u Plzně, vznikla v roce 2002 a hraje převážně styl SKA doplněný prvky reggae a punku. V roce 2007 kapela vydala své první album „Už bylo načase“. Svojí hudbou chce v prvé řadě bavit, a proto jsou její koncerty nabity energií a mají bezprostřední atmosféru.

Vstupenky:

Předprodej: 180,-

Na místě: 220,-