Předprodej byl ukončen

Manželské vraždění
DIVADLO / Představení

Manželské vraždění

pátek 12.5.2017 od 20:00
Dvorní divadlo v domě U Tří knížat, Brno

O akci

MANŽELSKÉ VRAŽDĚNÍ/ERIC EMMANUEL SCHMITT/REŽIE ZDENĚK ČERNÍN

detektivní psychothriller o lásce

Gilles se vrací domů z nemocnice, manželka Líza mu pomáhá vyrovnat se s následky úrazu, zejména se ztrátou paměti. Jenže nic není takové, jakým se jeví a v manželství nakonec vyhrává ten, kdo pohřbí toho druhého. Dokonale namíchaný koktejl napětí, překvapení, humoru, lásky i filozofických úvahy, za kterým se vyplatí vyrazit na pařížský Montparnasse nebo do Dvorního divadla. Hrají Zdeněk Černín a Hana Tomáš Briešťanská, nositelka Ceny Thálie za rok 2016.

Více informací

Dvorní divadlo režiséra Zdeňka Černína zahajuje po šesti sezonách v Lednicko-valtickém areálu své působení v Brně. V měšťanském barokním domě U Tří knížat na ulici Jánská otevírá svou první brněnskou sezonu symbolicky - na prvního máje hrou o lásce -  A taková to byla láska. A pokračuje inscenacemi o lásce pokaždé jiné - Manželské vraždění, Enigmatické variace a Loutka. Inscenace spojuje téma i to, že ještě nikdy nebyly v Brně uvedeny.

Dvorní divadlo pro opravdové labužníky - potěšte se architekturou atria historického domu U Tří knížat, divadelním zážitkem ve sklepení ze 14. století, kávou či dezertem z místní kavárny a vínem ze zdejší vinotéky.