Předprodej byl ukončen

Salem's Pot (SWE) + Sweeps 04
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Salem's Pot (SWE) + Sweeps 04

úterý 13.6.2017 od 19:00
Klub 007, Praha

O akci

Salem's Pot (SWE), Sweeps 04 (CZ)
https://salemspot.bandcamp.com/

 

Salems Pot aneb skutečný poklad současný psych doom scény poprvé v Praze! Očekávejte doomové riffy se sedmdesátkovým feelingem v duchu Electric Wizard, Coven nebo Pentagram. V polovině června na Sedmičce spolu s českými The Tower!

Salems Pot vznikli ve Švédsku v roce 2011 jako pocta proto doomovým kapelám, acid rocku a béčkovým hororům z dílny Hammer Film (Devil Rides Out, Dracula, Curse of the Frankenstein a tuny dalších). Za šest existence vydala kapela dvě alba, především loni vydané Pronounce This s přehledem obstojí vedle klasických desek jejich žánrových souputníků Electric Wizard, Witchcraft nebo Uncle Acid & The Deadbeats.

Evropu objeli Salems Pot už několikrát, nyní se konečně podívají také na strahovskou Sedmičku. Jako support zahraje šotouš Vašek se svým drone/doomovým projektem Sweeps 04.


“Salems Pot have a very distinct sound and have caught the attention of the stoner rock/doom world with their remarkable interpretation of horror-laced, 70s psychedelic rock.” - The Sludgelord.

Pořadatel