Předprodej byl ukončen

Portless feat. Henry D
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Portless feat. Henry D

úterý 3.10.2017 od 20:00
Palác Akropolis, Praha

O akci

Skupina PORTLESS vydala na konci dubna své druhé album s názvem BACK. Deska je logickým vyústěním hudební spolupráce s rapperem Henrym D, který s kapelou již třetím rokem vystupuje na koncertech. Na desce dále spolupracovali DJ Negative a DJ Rido.

PORTLESS se svou novou deskou částečně vracejí ke kořenům hardcoreové scény z počátku devadesátých let, ovšem s moderním zvukem a aranžemi. Všechny písničky vznikaly s důrazem na koncertní provedení.

„Dlouho jsem si přál udělat takovou desku. Baví mě kombinovat tvrdé kytary a moderní samply,“ říká kytarista René Rypar.

Připomeňme, že PORTLESS vznikli v roce 2012 rozpadem formace Support Lesbiens. Čtyři její členové se rozhodli pokračovat dál s novým jménem. Jsou to zpěvák Kryštof Michal, kytarista René Rypar, baskytarista Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer. 

„Název naší kapely je slovní hříčka a možná i památka na minulost. Naše jméno je skryto ve spojení supPORT LESbiens. Současně na začátku významově odpovídalo naší situaci, protože my jsme byli v tu chvíli tak nějak bez přístavu", řekl Kryštof.

Na koncertě pokřtí CD, zahrají staré i nové skladby se spoustou hostů.