Předprodej byl ukončen

Tata Bojs / Nil
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock / Umění

Tata Bojs / Nil

pátek 3.11.2017 od 19:00
Kulturní dům, Ústí nad Orlicí

O akci

Hned na úvad podzimní sezony jsme připravili lahůdku pro opravdové fajnšmekry.

Tata Bojs - si stále s nenucenou nonšalancí udržují statut jedné z našich nejrespektovanějších kapel. A to nejen díky muzice jako takové, ale i snaze neustrnout na místě, přinášet stále něco navíc, umu být neotřelí, kreativní, zábavní a při tom nepodbíziví. Slyšet to můžete při poslechu každé jejich desky od debutu Šagali, Šagáli až po zatím poslední A/B, číst v rozhovorech či recenzích a vidět během jakéhokoli jejich koncertu.

Současnou sestavu Tata Bojs tvoří Milan Cais (zpěv, bicí), Mardoša (baskytara), Vladimír Bár (kytara), Jiří Hradil (klávesy) a Dušan Neuwerth (zvuk).

Kapela Nil existuje již od roku 2002. Od té doby kapela odehrála více jak čtyři stovky koncertů (včetně festivalových vystoupení na Rock For People, Colours of Ostrava, Masters Of Rock, Trutnov Open Air a mnoha dalších) a v roce 2005 předskakovala Čechomoru na jejich halovém turné. V polovině roku 2005 se NIL účastnil soutěže Coca Cola Popstar, po jejímž žebříčku vystoupal až do finále. Během svého působení NIL koncertoval i za hranicemi ČR a to konkrétně na Slovensku , v Polsku , Německu, Itálii a Holandsku .......Kapela má na svém kontě jedno neoficiální album (Demons -2005) a další tři řadová alba (The River Spring - 2007, Dirty - 2010 a The Velvet Touch Of Tongue - 2012). Novinkou je akustické "best of" "Spring, Wine & Veronica" - 2016.

Parádní spojení těchto dvou skupin nabídne nevšední zážitek plný emocí ...Je nač se těšit :-)

Nechceš li chybět,tak příliš neváhej s koupí vstupenky.