Předprodej byl ukončen

Bengas na lodi Tajemství
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Bengas na lodi Tajemství

pátek 30.6.2017 od 19:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Praha

O akci

Legendární rómská super skupina BENGAS znovu hezky spolu na jednom koncertním pódiu. Rodina má být pohromadě. Kapela vystoupí v původní sestavě a v nejlepší koncertní kondici celé kariéry. Koncertovali na velkých festivalech po celém světě v New Yorku, v Londýně nebo v Paříži. Mnohokrát zazářili na pódiu s milovanými GYPSY KINGS nebo se zbožňovanou pani HANOU HEGEROVOU. 
Odehráli stovky klubových koncertů napříč Evropou. Roztočili to v Miláně, Vídni nebo Berlíně. Všude tančili úplně všichni. Pěkně v jednom kole.
ČISTÁ RADOST ZE ŽIVOTA ! 

Tentokrát rozhoupou největší divadelní loď na Vltavě, téměř stometrovou loď Tajemství. BENGAS ( česky čerti ) to roztočí tak jak je všichni známe. Divoká koncertní show vyšperkovaná největšími romskými hitovkami všech dob. Tahle kapela nenechá nic na náhodu. Vše pečlivě připravené a naplánované do posledního detailu. Bude to veliké. Jako vzácný host večera to před koncertem rozzáří hvězda pražského Rádia 1 vyhlášený sympaťák DJ GADJO.CZ. Sedět tam nevydrží nikdo. Celá loď bude v jednom kole.
JAKO KDYŽ SE ČERTI ŽENÍ !