Předprodej byl ukončen

Michal Pavlíček a trio na Sonberku
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Michal Pavlíček a trio na Sonberku

neděle 13.8.2017 od 19:00
Vinařství Sonberk, Popice

O akci

Druhou srpnovou neděli rozezní sonberský vinohrad tóny koncert Michala Pavlíčka a trio. Pestrý repertoár tohoto hudebního uskupení pochází přirozeně z Pavlíčkovy dílny. Jak sám říká, jde o skladby „rychlé a dynamické, tajemné a přemýšlivé, odlehčené a provokativní“.

Michal Pavlíček - držitel ceny Anděl za celoživotní tvorbu - je hudební skladatel, kytarista, zpěvák, producent a textař. Vystudoval Filmovou fakultu AMU v Praze. Je výraznou osobností české i zahraniční hudební scény. Kromě standardní hudební produkce a koncertů skládá také pro divadlo, film, balet a muzikál.

Bubeníkem formace “Michal Pavlíček a trio“ je ultra-technik Miloš Meier (Drumming Syndrome, Dymytry, Supergroup CZ), baskytaristou elastický Martin Ivan (Mother´s Funkers, Precedens nebo s Kamilem Střihavkou), na jejichž mladistvou energii kapelník vsadil už před několika lety. Trojici podle časových možností rozšiřuje klávesista Michal Nejtek (Koller Band, Agon Orchestra), absolvent kompozice na Hudební akademii a frekventovaný autor soudobé vážné hudby. 

Více informací

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly.