Předprodej byl ukončen

Trabanti v Příbrami
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Trabanti v Příbrami

úterý 19.9.2017 od 19:00
Pivovar Podlesí, Příbram

O akci

...kam až se dá v Jižní Americe dojet autem? ...a trabantem?

Projeli jsme trabantem Hedvábnou stezku a přišlo nám to drsné, projeli jsme trabantem Afriku a přišlo nám to nejdrsnější... tak jsme vypravili do Jižní Ameriky a mysleli, že větší masakr už to být nemůže. A byl!

Dan Přibáň vypráví o nejdivočejší cestě, jakou kdy se svými žlutými trabanty projel!

Mezinárodní tým - Češi, Poláci a Slovák, mezinárodní vozový park – dva trabanty, maluch, Jawa 250 a celá Jižní Amerika ve své velkoleposti- Guyana, Brazílie, Peru, Bolívie, Chile a Argentina.
Tři auta, jedna motorka, osm lidí, čtyři měsíce na cestě a šest zemí.

20 406 kilometrů tím nejkrásnějším a nejnáročnějším, co může Jižní Amerika nabídnout. Z pralesů do velehor, z velehor do pouští z pouští do zelené divočiny ze zelené divočiny na mrazivou hranu Antarktidy.

A aby to nebylo moc jednoduché, mezinárodní česko polsko slovenský tým. Kdo je větší pankáč? Kdo nejvíce krát ztratil pas? Kdo pořád vyndával motor? Které sprosté slovo má ve všech jazycích stejnou váhu? A hlavně, zásadní otázka! Které auto východního bloku je horší? Trabant, nebo maluch?

Tohle všechno a mnohem více v našlapaném vyprávění z nejnašlapanějšího kontinentu světa. To, co uvidíte v Jižní Americe odshora dolů, neuvidíte na žádném jiném kontinentu ...a trabanta uprostřed deštného pralesa, na vrcholcích And, ve vodách Pacifiku či na konci světa neuvidíte jinde než u nás!

Pořadatel

To nejlepší z trabantů s DANEM PŘIBÁNĚM