Předprodej byl ukončen

Ben Cristovao
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Ben Cristovao

sobota 18.11.2017 od 22:00
Brooklyn Music Club, Karlovy Vary

O akci

Ben Cristovao vydal letos v červnu své nové EP o pěti písních. To v říjnu doplní rozšířenou edicí obohacenou o další songy. Nové věci představí naživo v Ústí nad Labem 17. listopadu, a to na lodi Cargo Gallery.

V roce 2017 už není hudba vydaná na CD příliš lákavou volbou. Ben Cristovao navíc rozhodně není tradičním hudebním interpretem, který by chtěl jen fungovat v zavedených kolejích. Proto i rozšířená edice alba vyjde, stejně jako EP vydané na triku, netradiční formou - konkrétní podoba zatím zůstává v tajnosti. Datum vydání je stanoveno na říjen.

Nové skladby chce Ben představit na podzimním turné hned v několika městech, první zastávka proběhne 28. září v pražských Žlutých lázních, kde půjde o open air akci pro 5000 lidí, pokračovat bude druhou zastávkou 28.10. v Českých Budějovicích a skončí v polovině prosince.

Ben Cristovao se za letošní rok může pochlubit několika úspěchy, zmiňme například zisk ocenění Nejstremovanější skladba roku 2016 za song ASIO (píseň má aktuálně 10 milionů views na YouTube). Časopis Forbes jej již podruhé zařadil do sedmičky nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Je stále aktivním ambasadorem projektu Seznam se bezpečně, ve kterém se intenzivně věnuje také problematice netolismu, čili chorobné závislosti na komunikačních technologiích - na toto téma volně navazuje také jeho song Program.