Předprodej byl ukončen

Mydy Rabycad + Skyline
KONCERT / Hudba – Elektronika

Mydy Rabycad + Skyline

sobota 28.10.2017 od 19:00
Sokolovna, Planá nad Lužnicí

O akci

Mydy Rabycad vystoupí se Skyline v Plané nad Lužnicí

Sokolovna v Plané nad Lužnicí se 28. října promění v taneční šílenství. Živě vystoupí dvě nejvýraznější kapely české taneční scény - Mydy Rabycad a Skyline.

Obě kapely mají zkušenost se zahraničními koncerty a jejich hudba představuje sondu do aktuálních trendů na poli elektronické a taneční hudby. Návštěvníci se tak mohou spolehnout, že protančí celou noc.

Mydy Rabycad se do klubů navíc vrací se zkušenostmi ze zámořského turné v Kanadě a USA. “Vystoupení v Plané nad Lužnicí bude jedinečný. Týden před samotnou akcí budeme v sokolovně nacvičovat novou show a repertoár na nadcházející sezonu. Je tedy možný, že to na koncertě nevydržíme a dáme fanouškům ochutnat i část toho, co v plné síle zažijí na křtu desky M.Y.D.Y. 9.11.2017 v Lucerna Music baru.”, zve energicky ryšavá frontmanka Mydy Rabycad Žofie Dařbujánová.

Nová deska s názvem M.Y.D.Y. vyjde digitálně přesně den před koncertem. Deska je navíc podle časopisu iReport jedním z nejočekávanějších alb roku.

Skyline mají za sebou perné léto, kdy objeli významné festivaly u nás. Velkému úspěchu se těší jejich deska Jungle z minulého roku. Její čtyři singly zazářily v hitparádě Evropy 2.

Singl Irie pak kapela vydala společně s videem na kterém jsou zobrazeny africké masky, které symbolizují divokost celé nahrávky a které jsou také na obalu alba.

Na koncert zvou dva hlavní protagonisté, kterými jsou MC Jacob a Marka Rybin. Fanoušci ji mohou znát také z kapely Gaia Mesiah, která během léta znovu koncertovala.

Vstupné bude v předprodeji v síti SMS Ticket, restauraci Maxim v Plané nad Lužnicí a ve Flip Shopu v Táboře. Cena vstupenky je 260 – 290 Kč v předprodeji, 330 Kč na místě.

Připojte se také k eventu na sociální sítí Facebook.

https://www.facebook.com/events/485143755175302/?fref=ts