Předprodej byl ukončen

Ester Kočičková & Moody Cat Band
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Ester Kočičková & Moody Cat Band

středa 4.10.2017 od 21:00
Anděl Café, Plzeň

O akci

Ester Kočičková je proslulá svou obsesí otextovávat, přetextovávat a následně interpretovat kde co. 
Tentokrát si vzala na paškál ty nejznámější, nejkrásnější i nejotravnější jazzové písně, a tak se můžete těšit na jakousi „Voničku jazzových standardů s místy až šansonovou interpretací a hlubokými pointami“, ale taky na pár žánrových odskoků úplně jinam.

Moody Cat Band drží s Ester basu už takřka rok a takřka jazzuprostě; vždy však objevně, vkusně a hlavně - trpělivě…

Možná až deset let se pozvolna a nenápadně rodil cyklus s pracovním názvem Jazzovým zpěvačkám pro radost. Herečka, textařka a šansoniérka Ester Kočičková v něm tvoří české ekvivalenty k původním textům těch nejkrásnějších, nejhranějších a nejvlezlejších jazzových písní, které kdy vznikly. 
Až vloni na jaře se konečně zrodila i nová hudební formace - Moody Cat Band. Spojení známých písní a originálních Esteřiných textů oslovuje širší publikum, zdaleka nejen to jazzové. I proto má celovečerní program název „Jazzové standardy nestandardně“. Za nástroji pak sedí skvělá sestava ve složení Petr Zatloukal (kytara), Přemysl Matějovic (basová kytara) a Petr Kamiš (bicí), která nabídne brilantní hudební zážitek i náročnému posluchači… Celovečerní koncert je rozdělený na dvě poloviny a probíhá v uvolněném duchu, jak je koneckonců u Ester zvykem.