Předprodej byl ukončen

Portless (křest alba) feat. Henry D + special guest DENOI
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Portless (křest alba) feat. Henry D + special guest DENOI

čtvrtek 2.11.2017 od 20:00
Metro Music Bar, Brno

O akci

Rocková formace Portless, vzniklá ze členů bývalé sestavy Support Lesbiens vydala na konci března nové album Back. Na desce se Portless nepředstavují "pouze" v klasické čtveřici ve složení Kryštof Michal, René Rypar, Jan Daliba a Zbyněk Raušer tak, jak jsme na ně zvyklí. Kapela si přizvala hostujícího rapera Henryho D, se kterým odjela všechny letošní koncerty. Nyní chystá hned tři křty. 

"Na křest desky se těšíme moc. Je to pro nás vrchol letošní sezóny. Připravujeme se na něj už dva měsíce," prozrazuje na úvod René Rypar. "Budeme mít spoustu hostů, zazní i zbrusu nový song, který bude navíc mít v svou premiéru. Myslím si, že se mají fanoušci opravdu na co těšit!" dodává.

Formace se v rámci nové desky částečně vrací ke kořenům hardcorové scény z dob devadesátek, obohaceni jsou ale i moderním zvukem, o čemž informoval frontman Kryštof Michal. Již zmiňovaná placka vznikala v nahrávacím studiu Svárov. O mix a mastering se postaral zvukový inženýr Jaro Lukáč. Produkce se ujal kytarista René Rypar.

Křest desky proběhne hned třikrát. Hlavní křest proběhne 3. října v pražské Akropoli za doprovodu několika hostů. Další křty proběhnou pak 2. listopadu v brněnském Metru a 25. listopadu v novojičínském klubu Drago..