Předprodej byl ukončen

Baumaxa/ Stypka/ Lavash/ Jump!
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Baumaxa/ Stypka/ Lavash/ Jump!

úterý 5.12.2017 od 19:30
Cargo Gallery - přístaviště, Děčín

O akci

NĚKDO SLAVÍ NAROZENINY. A TAK JSME POZVALI PÁR KÁMOŠŮ. NA TOMHLE ČTYŘÁKU BYS DĚČÍNE NEMĚL CHYBĚT!

LINE UP:

19:30  JUMP! | 20:30  Justin Lavash | 21:30  David Stypka | 22:30  Xavi Baumaxa

 

 

Více informací

XAVIER BAUMAXA

je buránek regionálního charakteru, se stále větším geografickým a mezigeneračním přesahem. Své písně skládá zpravidla při různých rytmických činnostech jako je: sekání dříví, máchání křovinořezem, chůze v terénu, plavání kraulem či naznak, zatloukání hřebíků hundrtfýrcych - stovek, natírání plotu tixotropní lazurou, kopání ilegálních trativodů, přejíždění středové dálniční přerušované čáry a to hlavně v noci, cvakání zuby po přejetí dvojité nepřerušované čáry a to hlavně nad ránem, v neposlední řadě také poslouchání praskotu krbu, které je však arytmické, takže je to sporné...

DAVID STYPKA

Vydali dvě desky – Čaruj (2014) a neboj.(2017). Od roku 2016 jsou součástí rodiny vydavatelství SinglTon. V roce 2017 byl David Stypka & Bandjeez nominován Akademií populární hudby na cenu Anděl v kategorii objev roku.

Odjel 30 úspěšných koncertů jako host kapely Jelen na jejich vyprodaném turné Vlčí srdce. Kapela se v současné době připravuje se na podzimní neboj. tour, na kterém se jako host objeví i zpěvačka Kateřina Marie Tichá s kapelou.

JUSTIN LAVASH

se pohybuje v hudební branži již přes dvacet let. Svoji indie rockovou kapelu v Anglii rozpustil v roce 1990, přestěhoval se do Francie, kde hrál po klubech blues a během let se stal virtuosem kytarového „fingerstyle“ hry na kytaru. Čerpal z různých žánrů, z folku, blues i francouzského šansonu. Z Francie, kde často působil, se vrátil do Londýna, kde se zapojil do prosperující jazzové scény raných let devadesátých. Poté se živil hraním na lodích v kapelách někdejších kabaretních hvězd, ale také studiovým nahráváním a transkripcí hudebních partitur. Multižánrovost, které byl vystaven, se brzy promítla také v jeho skládání. Dnes disponuje čtyřmi autorskými CD (Harder and Harder, Fits and Starts, Slide, 25 Years a letos: Changing of tides), která se úspěšně prodávají v Evropě. V současnosti žije v Praze; působí mimo jiné s Monikou Načevou, Vladimírem Mertou, a spolupracoval na nahrávkách Sunflower Caravan a Lenky Dusilové, s níž složil a nazpíval píseň Brother a Mayday. Napsal píseň „Dizzy and Stranded in Prague“ s Michalem Horáčkem (Český kalendář, 2013) a v Lucerna Music Baru otevřel prostor pro Johnnyho Wintera. Kytarista ojedinělého stylu a s hlasem, jenž odráží funky i drsnou tvář osudu, kritiky označován za performera světové úrovně, Justin Lavash, sochá své písně do protékajícího času a drží tak posluchače v napětí i bázni.

JUMP!

40 let to zrálo.

VSTUPENKY PŘEDPRODEJ: 200,- | NA MÍSTĚ: 250,-