Předprodej byl ukončen

Aivn's Naked Trio + Dextreat
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Aivn's Naked Trio + Dextreat

sobota 28.10.2017 od 20:00
ARTBAR, Brno

O akci

Aivni s Dextrítama znovu pohromadě na stejdži! Last-minute peckáž v parádním baru, který existuje. Už jen párkrát se vyspíte a je to tu. ANT do té doby odtajní nový klip, na koncertě si vychutnáte nový playlist a přijde i guitar-vocal guest!

Aivn's Naked Trio
Blues Rock Power Trio! Obratně napsanými songy s pořádným instrumentálním ostřím baví Aivnovo nahé trio fanoušky různých žánrů. Předkapela Dona Aireyho (Deep Purple) nebo Douga Aldriche (Whitesnake) vám předvede naostro songy z nové desky Album2, ale i nejnovější špeky chystané na další čerstvý počin.

Dextreat
Dextreat je brněnská kapela pohybující se na poli rocku a příbuzných stylů. Muzikanti vás provedou vlnami melancholie, které obratně kloubí s bezprostřední energií. Dextreat mají na kontě několik úspěchů z hudebních soutěží a jejich muzika neunikla ani pozornosti několika rádií.

Vstupné: SMS ticket: 80,- Kč, na místě: 100,- Kč.

Více informací

Koncert se odehraje v nově otevřeném brněnském klubu ArtBar Druhý Pád, multižánrovém prostoru, kde mimo hudební akce mají své místo i divadelní představení, vernisáže, studentské i firemní párty atd. Klub disponuje sálem s kapacitou až 250 osob, samostatným barem i chill-out zónou, celkově se nás může v celém ArtBaru bavit naráz až 350. Vstup do ArtBaru najdete na rohu ulic Kotlářská a Štefánikova, u zastávky trolejbusu č. 25, 26 (Pionýrská). Bar je otevřen od 18:00.

www.druhypad.cz

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno