Předprodej byl ukončen

Portless feat. Henry D ( support Nanosféra )
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Portless feat. Henry D ( support Nanosféra )

úterý 14.11.2017 od 19:00
Hala Strojovna, Kladno

O akci

Skupina PORTLESS vydává na začátku dubna své druhé album. Deska se nese ve znamení spolupráce s rapperem Henrym D, který s kapelou již několik měsíců živě vystupuje. Na novém albu navíc dostal mnohem více prostoru.

PORTLESS se svou novou deskou částečně vracejí ke kořenům hardcoreové scény z počátku devadesátých let, ovšem s moderním zvukem a aranžemi. Na desce je více tvrdých kytarových riffů a rapu, nechybí ale ani klidné polohy s akustickou kytarou nebo třeba remix hitu 5.15 z filmové komedie Hodinový manžel.

Všechny písničky vznikaly s důrazem na koncertní provedení. „Dlouho jsem si přál udělat takovou desku. Baví mě kombinovat tvrdé kytary a moderní samply,“ říká kytarista René Rypar.

"Není nic lepšího, než si novou desku zahrát před lidmi. Nicméně fanoušci nebudou ochuzeni ani o starší hity, jako jsou Sweet Little Something, In Da Yard a další z dob Support Lesbiens. Budeme se snažit namíchat dokonalý koktejl starých a nových písní tak, aby koncert stál opravdu za to,“ slibuje zpěvák Kryštof Michal.

Připomeňme, že PORTLESS vznikli v roce 2012 po rozpadu skupiny Support Lesbiens. Jejich sestavu tvoří zpěvák Kryštof Michal, kytarista René Rypar, baskytarista  Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer.

Jako předkapela se představí skupina NANOSFÉRA již od 19:00 hod.

Více informací

více na www.portless.cz nebo FB portlessband