Předprodej byl ukončen

K Peruánským šamanům za sebepoznáním
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

K Peruánským šamanům za sebepoznáním

sobota 25.11.2017 od 17:30
Santosha Yoga, Ostrava

O akci

Jirka Hokr se vrátil z další, již páté, výpravy do Peru a Ekvádoru a poví nám o svých zážitcích se šamany, medicínou a poznáním sebe sama.

První měsíc Jirka vedl skupinu přátel do pralesa, hor a pouště za medicínami ayahuascou, kaktusem San Pedro a temascalem - potní chýší. Navštívili velmi silná energetická místa jako prastarý kámen Kumpanama uprostřed džungle nebo mystický chrám Chavín v Andách. Během dalších dvou měsíců se, nyní už sám, učil u šamana Cristiana v horách novým šamanským technikám, poznával místní kulturu potomků Wari, navštěvoval posvátná horská jezera a s kaktusem San Pedro se nořil do hloubek sebe sama, aby očistil svůj život od iluzí, které byl již připraven prohlédnout. A nakonec na jihu Ekvádoru prošel intenzivním rituálem Hledání Vize, při kterém se čtyři dny v horách v tichosti, o samotě, bez jídla, bez vody napojoval na pachamamu, matku zemi, aby požádal o svých 365 modliteb, odpovědí, proseb.

Při vyprávění vás bude mrazit, zasmějete se a dozvíte se zajímavé informace o rostlinách, šamanské práci, místní kultuře i fungování lidské mysli. Jirka navíc velmi otevřeně mluví o vlastních myšlenkových pochodech a problémech, které si na výpravě řešil. To vám může pomoci otevřít své srdce a najít si v tom zrcadlo pro svá vlastní témata.

Aby vaše zkušenost z vyprávění byla autentičtější, budete moct na místě vyzkoušet výluh z šamanského tabáku Mapacho.

Více informací

Vyprávění bude i lákadlem na další výpravy, které Jirka do Peru pořádá a ke kterým se můžete také přidat. Více info zde: http://www.energiezeme.cz/#vyprava

 

O vypravěči:

Jirka při své práci kombinuje šamanské tradice, kterým se naučil v oblasti peruánských And a Amazonie s moderními poznatky z psychologie. Na práci s energií ve své praxi používá zpěv s šamanským bubnem nebo chřestidlem a pro lepší porozumění nevědomým procesům sáhne pro tarotové karty. Pravidelně navštěvuje Peru, kam také pořádá výpravy za sebepoznáním. Více o jeho práci najdete na EnergieZeme.cz